@Tasarimci v2
kardesm adam belki editlemeyi bilmiyordur ? Server ve ts3 adresini atmasını istedigim sebeb atacagım eklentiyi kendı clan ısmı ve kendı server ip adresi sekılde ayarlayıp sma olarak atmak !
Ölünce ortada çıkan yazı
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
-
Ölünce ortada çıkan yazı
Daha neyi savunuyorsun anlamadım. Madem okadar yardımcı olmak istiyorsan özel mesaj olarak olacaksın. Forum kuralları gereceğince yaptığın yanlıştı uyardım okusan zaten bu mesajı atmaya gerek duymazdın iyi akşamlar.KoRdON*!!.`[S]`* yazdı:@Tasarimci v2
kardesm adam belki editlemeyi bilmiyordur ? Server ve ts3 adresini atmasını istedigim sebeb atacagım eklentiyi kendı clan ısmı ve kendı server ip adresi sekılde ayarlayıp sma olarak atmak !
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
-
- Server Ip/DNS: cs81.csduragi.com
- Clan İsmi: nmTd Pro Gaming
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Ölünce ortada çıkan yazı
ekrandakı gorunen plugın bu dıye bılıyorum cunkı aynı konu bır kez daha acılmıstı ve sanırsam fotoraftakı sv sahıbı atmıstı sma yı
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
Ölünce ortada çıkan yazı
hocam ölünce ortanın en aşağıgısnda gözküyor ölünce oda ts3 ip gözüküyor OYUN İP GÖZÜKMÜYOR
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
Ölünce ortada çıkan yazı
Bizim eklentinin eski versiyonu bu. Adminlerde (d yetkisi) gözükmemesi lazım. Adminlikten çık ve harita başladıktan 2 dk sonra kontrol et. İlk 1 dk ısınma turundan dolayı gelmeyecek şekilde ayarlandı.korkuluk1412 yazdı:hocam ölünce ortanın en aşağıgısnda gözküyor ölünce oda ts3 ip gözüküyor OYUN İP GÖZÜKMÜYOR
Linklerini gizle |