kanka senin 1.8.2 hala serverin ben 1.8.3 e geçirdim hata verir bizdeTunnS[C] yazdı:alpersoylu34 yazdı:sanırım şunu vermekte :TunnS[C] yazdı:Bir denermısın ? destekmenudekı hata sorun cıkarmaz bende de var bır lose edıtıon kullanabılırsınsenin attığında bu hatayı vermekte bu ektekini denedim hata yokKod: Tümünü seç
bash: -c: line 0: beklenmeyen dizgecik `(' yakınında sözdizimi hatası bash: -c: line 0: `cd /home/araclar/compiler/ && ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/Adapingfaker (1).sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/Adapingfaker 1.amxx -i/cstrike/addons/amxmodx/scripting/include/'Hiç bir hatası yok sen yuklersen hata yapmıssın sma da ısımde bosluk olmazKod: Tümünü seç
Sonuç Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir; AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079 Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team Header size: 1644 bytes Code size: 12300 bytes Data size: 6796 bytes Stack/heap size: 16384 bytes Total requirements: 37124 bytes Done. Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( Adapingfaker.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
[İstek] Plugin Yüklerken Hata -Edit..
Moderatör: Moderatörler
-
ulyoS
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
alpersoylu34 yazdı:kanka senin 1.8.2 hala serverin ben 1.8.3 e geçirdim hata verir bizdeTunnS[C] yazdı:alpersoylu34 yazdı: sanırım şunu vermekte :senin attığında bu hatayı vermekte bu ektekini denedim hata yokKod: Tümünü seç
bash: -c: line 0: beklenmeyen dizgecik `(' yakınında sözdizimi hatası bash: -c: line 0: `cd /home/araclar/compiler/ && ./amxxpc //cstrike/addons/amxmodx/scripting/Adapingfaker (1).sma -o/cstrike/addons/amxmodx/plugins/Adapingfaker 1.amxx -i/cstrike/addons/amxmodx/scripting/include/'Hiç bir hatası yok sen yuklersen hata yapmıssın sma da ısımde bosluk olmazKod: Tümünü seç
Sonuç Eklenti derleme sonucu aşağıdaki gibidir; AMX Mod X Compiler 1.8.3-dev+5079 Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team Header size: 1644 bytes Code size: 12300 bytes Data size: 6796 bytes Stack/heap size: 16384 bytes Total requirements: 37124 bytes Done. Derleme esnasında hata ile karşılaşmadıysanız eklentinizin ismini ( Adapingfaker.amxx ) WebFTP > addons>amxmodx>configs>plugins.ini dosyasının en altına yazıp aktif edebilir veya sonradan kaldırabilirsiniz
Anlamadın sanırsam
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
TunnS[C] yazdı:alpersoylu34 yazdı:kanka senin 1.8.2 hala serverin ben 1.8.3 e geçirdim hata verir bizdeTunnS[C] yazdı:Hiç bir hatası yok sen yuklersen hata yapmıssın sma da ısımde bosluk olmazKod: Tümünü seç
Anlamadın sanırsamsma yuklerken bu ısımde yuklemıssın bak Adapingfaker (1).sma hıc bır sma da bosluk varken yuklenılmez arada bosluk bırakmıssın bıde ısmını Adapingfaker.sma olarak yap yukle
ŞUAN ÇOK BÜYÜK FAİL YEDİM LÜTFEN MODLAR MESAJLARIMI SİLSİNLER ÇOK UTANDIM
| Linklerini gizle |
-
Tasarimci v2
Yaa demek 1.8.3 e geçirdim diye hava atarsın 
| Linklerini gizle |
-
BawikaL
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: CS42.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: ExiLe Gaming
Arkadaslar Desteklerınız ıcın cok tesekurler
adapingfaker ve yuksekping2 sorunsuz sekılde yukledım.
fakat Attıgınız destekmenu icinide Serverim icin editleyip düzelttim fakat yükleme esnasında hata aldım
adapingfaker ve yuksekping2 sorunsuz sekılde yukledım.
fakat Attıgınız destekmenu icinide Serverim icin editleyip düzelttim fakat yükleme esnasında hata aldım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
BawikaL
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: CS42.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: ExiLe Gaming
-
Tasarimci v2
Buyur.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |