Para, Sağlık, Süre vb. Renklerini Değişme.
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Bende yükleyecem saol iyi bir bilgi oldu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
m q l yazıları görünmüyor Tunns Şuan denedim video çekmek içinde yok yani silah skini (def değil) yükledim çok güzel olduTunnS[C] yazdı:Ben bi ara merak saldim aradim butun hepsini ekledim cok degisik seyler var heleki çin lilere ait bir surum var burda paylasirim efsane ama eger guzel bir cs istiyorsan GUI ve hudlari kendin toplucaksin mesela ben csgo nun temasini monte ettim kendi cs eme cok hos gorunuyorNuriReisHDYoutuber yazdı:Bunlar özel cs ler örnek nvidia cs indir farki anlayacaksın!
Ozelden link attim sana dedigim cs de botlara karsi bunnyhop zombie dm pro herseyi oynayabilirsin normal silahlarin skinleri degisik ve kendi spritesleride var
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Açıkcası Merak Ettim.Özelden Banada Bir BabaYiğit Atabilir Mi?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Nurireise attigim baska birsey ve size attiklarim ayri bir sey aceleye kacti ama yakin zamanda guzel pack toplucamalpersoylu34 yazdı:m q l yazıları görünmüyor Tunns Şuan denedim video çekmek içinde yok yani silah skini (def değil) yükledim çok güzel olduTunnS[C] yazdı:Ben bi ara merak saldim aradim butun hepsini ekledim cok degisik seyler var heleki çin lilere ait bir surum var burda paylasirim efsane ama eger guzel bir cs istiyorsan GUI ve hudlari kendin toplucaksin mesela ben csgo nun temasini monte ettim kendi cs eme cok hos gorunuyorNuriReisHDYoutuber yazdı:Bunlar özel cs ler örnek nvidia cs indir farki anlayacaksın!
Ozelden link attim sana dedigim cs de botlara karsi bunnyhop zombie dm pro herseyi oynayabilirsin normal silahlarin skinleri degisik ve kendi spritesleride var

Simdi nuriye dedigimi diyorsan link atarim ama diger kendi kullandigim icin sabahi beklemen lazim ben kensi kullandigimi sildim yarin temizinden toplucamEmirhanBeyBeta yazdı:Açıkcası Merak Ettim.Özelden Banada Bir BabaYiğit Atabilir Mi?

Bu forumda paylasmayi isterdim ama bazi arkadaslar gereksiz konu felan dicek olay yaratcak ondan atmak istemedimu
En son TunnS[C] tarafından Cum Mar 03, 2017 10:31 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
-
Bunun videosunu çekicektim ..TunnS[C] yazdı:Nurireise attigim baska birsey ve size attiklarim ayri bir sey aceleye kacti ama yakin zamanda guzel pack toplucamalpersoylu34 yazdı:m q l yazıları görünmüyor Tunns Şuan denedim video çekmek içinde yok yani silah skini (def değil) yükledim çok güzel olduTunnS[C] yazdı:
Ben bi ara merak saldim aradim butun hepsini ekledim cok degisik seyler var heleki çin lilere ait bir surum var burda paylasirim efsane ama eger guzel bir cs istiyorsan GUI ve hudlari kendin toplucaksin mesela ben csgo nun temasini monte ettim kendi cs eme cok hos gorunuyor
Simdi nuriye dedigimi diyorsan link atarim ama diger kendi kullandigim icin sabahi beklemen lazim ben kensi kullandigimi sildim yarin temizinden toplucamEmirhanBeyBeta yazdı:Açıkcası Merak Ettim.Özelden Banada Bir BabaYiğit Atabilir Mi?

Linklerini gizle |
-
-
hatalı şeyi abonelerime veremem bana yakışmaz. M - L - Q hatalı tuş görünmüyor oyunda ufak fps düşüşü oluyor felanEmirhanBeyBeta yazdı:"Çekicektim" Niye Çekmiyorsun Ki?
Linklerini gizle |
-
Başlarken Böyle Böyle İllada İstiyen Olursa Link Verirsin Açıklamaya.
Linklerini gizle |