Moderatör: Moderatörler
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Foto bana ait bunlar pluginle yapilma degil.Ben kendi kullandigim cs yi ozel yapim kendim yaptim.mcplakc yazdı:Beyler Kolay Gelsin. Resimdeki gibi bi eklenti yazabilecek arkadaş var mı aceba ? süre, Sağlık, para rengini ve tipini bu şekil istiyorumda...![]()
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Imkansiz bir sey degil yapilabilir.Ama sorunda cikarabilir.mcplakc yazdı:bunu plugin olarak yapma durumu ne peki başkan ? @TunnS[C]
Linklerini gizle |
denemiştim imkansız Yekta 1 hafatalık forumda olamicak ve csdurağı bunu sağlamamakta oyuncu dosyası değiştirmeye girdiğinden..TunnS[C] yazdı:Imkansiz bir sey degil yapilabilir.Ama sorunda cikarabilir.mcplakc yazdı:bunu plugin olarak yapma durumu ne peki başkan ? @TunnS[C]
2 sinede soralim bir
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Ben bi ara merak saldim aradim butun hepsini ekledim cok degisik seyler var heleki çin lilere ait bir surum var burda paylasirim efsane ama eger guzel bir cs istiyorsan GUI ve hudlari kendin toplucaksin mesela ben csgo nun temasini monte ettim kendi cs eme cok hos gorunuyorNuriReisHDYoutuber yazdı:Bunlar özel cs ler örnek nvidia cs indir farki anlayacaksın!
Linklerini gizle |