Server Lag Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Xander
Konu Sahibi - Mesajlar: 1617
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Server Lag Sorunu
@redarmygaming en son attıgım loglar debug yapıp attıgım loglar zaten...
Ancak soyle bir durumda var swde bos yer olunca spec botları otomatik giris yapiyor ve anı lag yaratıyor bu yuzden spec botlarinida devre dışı bırakmıs bulunmaktayım...
Ancak soyle bir durumda var swde bos yer olunca spec botları otomatik giris yapiyor ve anı lag yaratıyor bu yuzden spec botlarinida devre dışı bırakmıs bulunmaktayım...
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
semihkerim31
- Server Ip/DNS: cs236.csduragi.com
- Clan İsmi: Turkish Army
- İletişim:
-
holigan
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Server Lag Sorunu
@semihkerim31 logların boyutu büyük ise işlem sırasında error verir
| Linklerini gizle |
-
korkuluk1412
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
Server Lag Sorunu
@Xander
kardeşim imp_jbshop2017.amxx bunda bir sıkıntı var belki cvar komutlarında ama bir sıkıntısı var yani bu eklentiyi pluginciye baktır yaptırmaya çalış bendede toplam 5 tane plugin hata veriyordu banada forumdan iyileştirecek cevap gelmedi pluginci ile işimi halletim sorunu çözdüm. mp_jbshop2017.amxx bu plugini yaptır öyle dene eğer yok yaptırmam diyorsan lag yaratır çünkü log sisteminde sürekli flood atıyor ve 2 gb kadar belleğini yiyor yedikden sonra lag çıkmaya başlıyor aynısı bana oldu eğer daha detaylı görüşmek istiyorsan mesaj ile ts3 adresden ulaşabilirsin.
kardeşim imp_jbshop2017.amxx bunda bir sıkıntı var belki cvar komutlarında ama bir sıkıntısı var yani bu eklentiyi pluginciye baktır yaptırmaya çalış bendede toplam 5 tane plugin hata veriyordu banada forumdan iyileştirecek cevap gelmedi pluginci ile işimi halletim sorunu çözdüm. mp_jbshop2017.amxx bu plugini yaptır öyle dene eğer yok yaptırmam diyorsan lag yaratır çünkü log sisteminde sürekli flood atıyor ve 2 gb kadar belleğini yiyor yedikden sonra lag çıkmaya başlıyor aynısı bana oldu eğer daha detaylı görüşmek istiyorsan mesaj ile ts3 adresden ulaşabilirsin.
| Linklerini gizle |
-
Xander
- İletişim:
-
carsi41
- Server Ip/DNS: cs12.csduragi.net
- Clan İsmi: OTTOMAN'S
- İletişim:
Server Lag Sorunu
kardesım ben sv komple sıfırlandım lag sorunu duzeldı sende oyle yap
| Linklerini gizle |
-
Xander
- İletişim:
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Server Lag Sorunu
Serverde gunde 6 hata log klasorune dusuyor oda gereksiz onemsiz hata 2 map hata gosteriyor oda supply box otomatik dustugu icin bu log kismina cok iyi bakmalisiniz 
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Server Lag Sorunu
plugin yapmaya çalıştığım için çok garip hataları logs a sokuyorum bazenTunnS[C] yazdı:Serverde gunde 6 hata log klasorune dusuyor oda gereksiz onemsiz hata 2 map hata gosteriyor oda supply box otomatik dustugu icin bu log kismina cok iyi bakmalisiniz
| Linklerini gizle |