Serverimde bundan 2 hafta önce felan konu açmıştım sağolsunlar tam hatırlayamadım [holigan olabilir] server çok çöküyor diye bana spec botları kapat demıstı kı dedıgı oldu o gunden berı 1 kez cokme oldu oda benım hatamdı ki bugun spec botu yıne actım 1 map degıstı 2 ıncı map sonunda server yıne coktu anlıcagınız bu paneldekı spec botu ne zaman acsam server cokuyor.Serverde ogunden berı 1 tane spec bot eklememıstım girenler gormustur belkı napıcam ben sımdı bu spec botlar la basım belada servere eklemem lazım sımdı serverde sıfırlayamam bır spec bot ıcın
csduragı Spec Bot
Moderatör: Moderatörler
-
TunnS[C]
Konu Sahibi - Mesajlar: 3971
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
csduragı Spec Bot
Selamun Aleyküm.
Serverimde bundan 2 hafta önce felan konu açmıştım sağolsunlar tam hatırlayamadım [holigan olabilir] server çok çöküyor diye bana spec botları kapat demıstı kı dedıgı oldu o gunden berı 1 kez cokme oldu oda benım hatamdı ki bugun spec botu yıne actım 1 map degıstı 2 ıncı map sonunda server yıne coktu anlıcagınız bu paneldekı spec botu ne zaman acsam server cokuyor.Serverde ogunden berı 1 tane spec bot eklememıstım girenler gormustur belkı napıcam ben sımdı bu spec botlar la basım belada servere eklemem lazım sımdı serverde sıfırlayamam bır spec bot ıcın
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
-
noeldayi
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
dozean
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
csduragı Spec Bot
Hocam ekteki specbot pluginini kullan ben kullanıyorum hem şöyle bir etkisi var server fullenince çıkıyor boşlamaya başlıyınca giriyor mantıklı güzel bir plugin tavsiye ederim.
amxx.cfg nin içine aşşağıdaki gibi yazın ( reklamları değiştirip tabiki
)
specbot_1 "Reklam 1"
specbot_2 "Reklam 2"
specbot_3 "Reklam 3"
amxx.cfg nin içine aşşağıdaki gibi yazın ( reklamları değiştirip tabiki
specbot_1 "Reklam 1"
specbot_2 "Reklam 2"
specbot_3 "Reklam 3"
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- İletişim:
csduragı Spec Bot
[TURKIYEM]
[Zombie WarS]
[facebook.com/zombiewars5]
1 tane boşluk var.
Dozean tesekkurler.Bende zaten farklı spec botlar kurucaktım hem sen atmısken kurucam bunu
[Zombie WarS]
[facebook.com/zombiewars5]
1 tane boşluk var.
Dozean tesekkurler.Bende zaten farklı spec botlar kurucaktım hem sen atmısken kurucam bunu
| Linklerini gizle |
-
dozean
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
csduragı Spec Bot
@TunnS[C] ne demek
güzel beğendiğim bir plugin dolunca çıkıyor boşalınca giriyor 
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- İletişim:
csduragı Spec Bot
Konu eski ama kendım cozum bulamıyorum artık beyler bi yardım edın valla delı olcam ya 
Spec bot acıyorum server cokuyor bot alıp atma onuda denedım 3 tane spec bot denemıstırım csduragınkı ıle 4 hepsı serverı cokertıyor
Spec bot acıyorum server cokuyor bot alıp atma onuda denedım 3 tane spec bot denemıstırım csduragınkı ıle 4 hepsı serverı cokertıyor
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
csduragı Spec Bot
Yüklediğin pluginler çakıştırma yapıyor olabilirTunnS[C] yazdı:Konu eski ama kendım cozum bulamıyorum artık beyler bi yardım edın valla delı olcam ya
| Linklerini gizle |