Spec Bot LAG
Moderatör: Moderatörler
-
Xander
Konu Sahibi - Mesajlar: 1617
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Spec Bot LAG
Oyundaki spec botlar swden kickledikten sonra swde boş yer olunca otomatik giriş yapiyor ve ani bir lag oluşturuyor çözumu varmıdır acaba ? CSDuraginin spec bot pluginini kullanmaktayız.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
amad
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Spec Bot LAG
Forumumuzda farkli spec bot plugini bulunmaktadir. Arastirma yaparak bulabilirsiniz
| Linklerini gizle |
-
Xander
- İletişim:
Spec Bot LAG
@By.Dehset her zaman spec botlarını kickledikten sonra boş yer olunca otomatik servera giriş yaptıgında lag yaşıyoruz
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
Spec Bot LAG
benim anlamadığım birşey daha var csdurağının spec botu eklentisi otomatik çıkıp girmiyorki manuel olarak çıkartıp sokabilirsiniz
| Linklerini gizle |
-
Tasarimci v2
Spec Bot LAG
@serkan ebcin , server dolunca çıkan server azalınca giren spec botları var günaydın. Hatta eklentiler bölümünde eklentiyi paylaşan bile sensin
@Xander , hocam anlık giriş olduğundan belki yoğunluk artıyordur. Pluginlerinizde hoşgeldiniz gibi bir şey var mı
@Xander , hocam anlık giriş olduğundan belki yoğunluk artıyordur. Pluginlerinizde hoşgeldiniz gibi bir şey var mı
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
Spec Bot LAG
@Tasarimci v2 Csdurağının eklenti spec botu eklentisinden bahsediyorum 
| Linklerini gizle |
-
Tasarimci v2
Spec Bot LAG
Merhaba @Xander , CSDurağı spec bot eklentisinin orjinali https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=254620 . Bildiğim kadarı ile bu eklentinin otomatik girme çıkma ayarı var ama pek beceremediğim için bu olayları ben kendim yazmıştım. CSDurağı spec bot eklentisi açık kalsın, uygulamış olduğunuz doluluk algılamaya göre bot ayarını devre dışı bırakıp bu vermiş olduğum smayı kurunuz.
Eklentiyi kurduktan sonra eğer ki amxx.cfg içerisinde amx_addfake satırı var ise kaldırınız ve ip adresini kapatıp açınız.
Eklentiyi kurduktan sonra eğer ki amxx.cfg içerisinde amx_addfake satırı var ise kaldırınız ve ip adresini kapatıp açınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Xander
- İletişim:
Spec Bot LAG
@CSmileFaCe verdiğiniz sma doluluk ayarına göre botu otomatik sunucudanmı cıkartmakta ?
| Linklerini gizle |