Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Lazer Pluginine Edit.

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Lazer Pluginine Edit.

Mesaj gönderen holigan »

@TunnS[C]
espri amaçlı söyledim
Sevinmeye veya sevinmemeye ihtiyacım yok ben kendimi yeternice geliştirdiğimi ve #Biohazard mod'a yön verdiğimi düşünüyorum.
Bu yorumu gören herkesten artık farklı şeyler bekliyorum.
Bu forum tüm kullanıcıların emrinde ben kimseye onu yapma bunu yapma diyemem veya bu eklentiler benden çıktı kimse yükleyemez diyemem daha farklı şeyler görmek için sizinde artık birşeyler bulmanız gerekiyor.
Hep aynı şeyler ben yapıyorum en geç 1 haftaya çoğu server bir şekilde elde etmiş oluyor.
Foruma konu açarak elde edenlerde oluyor buna deyinmek istedim bu forum üzerinden çok şey elde edebiliriz ama değişik bakış açıları gerekiyor yenilikler için
amacım kimseyi aşağılamak veya tartışma konusu açmak değil.
Herkes biliyorki bunlar gerçekler o yüzden yorumu gören herkes fikir yürütmeye başlamalı bence...
Umarım bu yazdıklarım yanlış anlaşılmaz ~ iyi forumlar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
TunnS[C]
Server Ip/DNS: 213.238.173.78
Clan İsmi: CapitaLL |
İletişim:

Lazer Pluginine Edit.

Mesaj gönderen TunnS[C] »

Oyle bir soyluyorsun ki sanki ben her gun serverine gelip bilgiler alip yarin yapmaya yaptirmaya calisiyorum gibi soyledin.
Bu dedigim ne kadar inanirsin inanmazsin sorun degil umrumda degil cunki toplasan serverine 3 4 hadi attim 5 kez girmisimdir.
Biohazard da ayricaliklar yaptiniz baska bir level atlattiniz derdinede hic girmiyorum dusunmuyorum ben kendi yoluma bakarim baskasi ilgilendirmez beni.
Ben dedigim gibi lazeri arena da girdigimde gordum cokda hosuma gitti kapandi felan sagolsunlar lazer el sonu kapandi ama zm yapinca kapanmadi sorun degil o konuda da ilgilendikleri icin tesekkur ederim @seypa ve @redarmygaminge

Ama dedigim gibi ben burda yardim almaya calisirken sen oyle bir kelime kullanman sinirime gitti.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala