Arkadaşlar Bu pluginden istiyorum resimde olan
Moderatör: Moderatörler
-
senver22
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
merhaba arkdaşlar resimde olan plugınden Elinde olan varmı Varsa paylaşırmı teşkkürler şimdiden .
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
dozean
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
@senver22 hocam özel bir eklenti zor bulursun yani arama derim iyi forumlar.
| Linklerini gizle |
-
senver22
Konu Sahibi - Mesajlar: 17
Şansimi deneyim usta belki vardir verebilicek biri teşekkur ederim.
| Linklerini gizle |
Bu konuda geçiyor, topic8860.html
| Linklerini gizle |
-
dozean
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
@CSmiLeFaCe hayır bende aynı pluginden istedim ama paylaşmadılar forumda ama çözüldü yapmışlar konuyu anlamadım.
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
yapmaya çalıştım fakat yapamadım bu plugini bende malesef
| Linklerini gizle |
Nerede takılı kaldın?serkan ebcin yazdı:yapmaya çalıştım fakat yapamadım bu plugini bende malesef
| Linklerini gizle |
-
serkan ebcin
@CSmiLeFaCe üst yazı plugini ile aimdeki bilgisi pluginindeki kodları denedım plugin yapmayı bilmediğim için belki olur diye umit ettim fakat aktifleşmedi çözebilsem gerisi gelicekte yok sadece editliyebiliorum bazı pluginleri
| Linklerini gizle |
Round sayma muhabbetini herhangi bir maç botundan çakabilirsin hiç bilmiyor isen. Oyuncuları saydırmayı da for döngüsü ile koşul koyarak yaparsın. Biraz tekniğe dalacağım. Oyundaki herkesin bir numarası vardır, ben 1'imdir, sen 2'sindir, Ahmet Mehmet 22 30 falan. Sen publiclerde id yazarsın ya, işte bu o sayılardır. Konsola status yaz satırların en başlarındaki oyuncuların sayılarıdır. Sunucu maksimum 32 kişi alabildiği için, for döngüsü kullanarak bu sayılar ile oyuncu koşullayıp istediğini yapabilirsin.
Ben yukarıda oyuncularinsayisi diye bir değişken tanımladım, for içerisinde bu değişkene 1 verdim, oyuncularinsayisi 32 ye eşit olup olmadığını sorguladım ve her geçişte oyuncularinsayisi değişkenini 1 arttırdım. C de for kullanımı diye aratırsan google da yeterli bilgi kaynağı bulursun.
Şimdi, işlemler kısmına devam ediyorum.. For döngüsü ile serverdaki 32 oyuncuyu sayıları ile tanımladım dimi, bunlar üzerinde işlem uygulayabilirim artık. Şimdi koşullara başlayıp değişkenler ile CT ve TE takımı oyuncularını hesaplayacağım.
Global bir değişken tanımlayacağız.
new ctoyuncular, teoyuncular;
Bu tanımlandırmayı public dışında tut. Çünkü diğer publiclerde kullanacağız.
Bu yukarıdaki for döngüsünü sadece round başlarında çalışacak şekilde ayarla, onuda az çok eklenti düzenlerken anlamışsındır. "register_event("HLTV","YeniEl","a","1=0","2=0");"
Bunları hud içerisinde gösterirken de direkt ctoyuncular yada teoyuncular şeklinde tırnaktan sonra göstereceksin.
Hatta bir iyilik daha yapıp maç botundan çektiğim round sayma olayını buraya atayım, anlayıp yaparsanız ne ala.
Şimdi hud çıkartma olayını hamsandwich modülünden spawn kısmını kullanarak yapabilirsin. Her doğduğunda 2 farklı hud çıkart, X ve Y koordinatları aynı olsun, 2. hudun başına ^n^n^n yaz bu sayede 3 alt satıra insin, o hudu kırmızıda yaparsın.
Kod: Tümünü seç
new oyuncularinsayisi;
for(oyuncularinsayisi=1; oyuncularinsayisi <= 32; oyuncularinsayisi++){
...işlemler
} Şimdi, işlemler kısmına devam ediyorum.. For döngüsü ile serverdaki 32 oyuncuyu sayıları ile tanımladım dimi, bunlar üzerinde işlem uygulayabilirim artık. Şimdi koşullara başlayıp değişkenler ile CT ve TE takımı oyuncularını hesaplayacağım.
Global bir değişken tanımlayacağız.
new ctoyuncular, teoyuncular;
Bu tanımlandırmayı public dışında tut. Çünkü diğer publiclerde kullanacağız.
teoyuncular=0;
ctoyuncular=0; //Bunları sıfırlıyorum çünkü fora girdiğinde üstüne eklemesin diye.
for(blabla yukarıdaki){
if(get_user_team(oyuncularinsayisi) == 1) {
teoyuncular++; //Koşul oyuncunun TE olup olmadığını sorgulama, TE olduğu için bu değişkeni 1 arttırdım.
}
else if(get_user_team(oyuncularinsayisi) == 2) {
ctoyuncular++; //Koşul oyuncunun CT olup olmadığını sorgulama, CT olduğu için bu değişkeni 1 arttırdım.
}
} Bunları hud içerisinde gösterirken de direkt ctoyuncular yada teoyuncular şeklinde tırnaktan sonra göstereceksin.
Hatta bir iyilik daha yapıp maç botundan çektiğim round sayma olayını buraya atayım, anlayıp yaparsanız ne ala.
public plugin_init(){
register_event("TeamScore","SkorToplama","a")
}
public SkorToplama() {
new team[16],Float:score;
read_data(1,team,15);
read_data(2,score);
if(equal(team,"CT"))
ct_win = floatround(score);
if(equal(team,"TERRORIST"))
te_win = floatround(score);
oynanilan = ct_win + te_win+1;
return PLUGIN_CONTINUE;
}Şimdi hud çıkartma olayını hamsandwich modülünden spawn kısmını kullanarak yapabilirsin. Her doğduğunda 2 farklı hud çıkart, X ve Y koordinatları aynı olsun, 2. hudun başına ^n^n^n yaz bu sayede 3 alt satıra insin, o hudu kırmızıda yaparsın.
| Linklerini gizle |