Mod Değişmiyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
Mod Değişmiyor
Merhaba arkadaşlar.
Serverimde pro mod'u nasıl aktif edeceğim ? Server ayarlarından ve server içinden (amxmodx'den) her şeyi ayarlıyorum fakat bir türlü düzelmiyor.Örneğin; oyuncular sürekli respawn oluyor.Onu kapatsam bomba patladığında t el alamıyor.Bu gibi sorunlar yaşıyorum.Server sıfırladım yine çalışmadı yardım edebilicek arkadaşları bekliyorum
Serverimde pro mod'u nasıl aktif edeceğim ? Server ayarlarından ve server içinden (amxmodx'den) her şeyi ayarlıyorum fakat bir türlü düzelmiyor.Örneğin; oyuncular sürekli respawn oluyor.Onu kapatsam bomba patladığında t el alamıyor.Bu gibi sorunlar yaşıyorum.Server sıfırladım yine çalışmadı yardım edebilicek arkadaşları bekliyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
Mod Değişmiyor
hocam sıkıntı o işte modlardan kapattım sw içerisinden de kpattım ama pro mod geçmiyor.respawn açık oluyor,el bitmiyor bu gibi sorunlar yaşıyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Mod Değişmiyor
@NimDa Arkadaşlar Yukarıda Bahsetmiş.
Modlar Kısmından DEATHMATCH Modunu Kapatıp Serveri Yeniden Başlat Düzelecektir.
Modlar Kısmından DEATHMATCH Modunu Kapatıp Serveri Yeniden Başlat Düzelecektir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs140.csduragi.com
- Clan İsmi: BGCOM
- İletişim:
Mod Değişmiyor
bütün modları kapa. eklentilerden respawn kapa. sonra reset at. pro modu kullanırsın kardeşim
Linklerini gizle |
-
Mod Değişmiyor
veya kısaca plugins.ininin içinde ;mapconfig.amxx var başındaki ; yi kaldır map değiş düzelir
Linklerini gizle |
Mod Değişmiyor
Senin dediğin ile konuda belirtilen farklı Alper. CSDM açık diyor, sen tutup fullmodu söylüyorsun. Yeniden doğma açık ise sıfır bir serverda, CSDM açıktır, kapatılıp servera restart atılması gerekmektedir.alpersoylu34 yazdı:veya kısaca plugins.ininin içinde ;mapconfig.amxx var başındaki ; yi kaldır map değiş düzelir
Linklerini gizle |
-
Mod Değişmiyor
Bende modlarda kapalı olsada buga girince bunu yapıyordum düzeliyorduCSmiLeFaCe yazdı:Senin dediğin ile konuda belirtilen farklı Alper. CSDM açık diyor, sen tutup fullmodu söylüyorsun. Yeniden doğma açık ise sıfır bir serverda, CSDM açıktır, kapatılıp servera restart atılması gerekmektedir.alpersoylu34 yazdı:veya kısaca plugins.ininin içinde ;mapconfig.amxx var başındaki ; yi kaldır map değiş düzelir
Linklerini gizle |
Mod Değişmiyor
csdm modundan çıkınca bug olabiliyor. Onu bi aralar bizde konsoldan amxmodmenu yaparak çözüyorduk. Bilginize.
Linklerini gizle |