Arkadaşlar Merhaba Koder Arkadaşlardan ve Plugin Yazmayı Bilen Arkadaşlardan Bir İsteğim Olacak Plugin Editleme Konusunda Kendimi Geliştimeye Çalışıyorum .Plugin Birleştirirken Nasıl Yaparız Kısa Bir Yolu veya Nelere Dikkat Etmeliyiz Kod Düzeni Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkür Ederim iyi Forumlar.
@caddegarge
@CSmiLeFaCe
@By.Dehset
@redarmygaming
Plugin Birleştirme
Moderatör: Moderatörler
-
surokeskin
Konu Sahibi - Mesajlar: 122
- Server Ip/DNS: Cs117.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Mon$teR Army
- İletişim:
Plugin Birleştirme
Pluginlerin olması gereken publicleri var. Publicler kod bloklarını görevlere ayırıyor. Yani bir iş merkezi ofisler gibi. Bu publicleri 2 plugindede çakışma yapmayacak gibi toplaman lazım. stringler (new yada static ile yazılan kelimeleri) olması gerektiği gibi birleştirilmiş olan plugine geçirmen gerekli. Anlayacağın. 2 pluginde nerede olmaları gerekli ise kodların aynı yerde olmaları gerekir. Tek farkı var bir publice 2 plugininde kodları gelebilir. İlerledikçe anlayacaksın.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
surokeskin
Konu Sahibi - Mesajlar: 122
- Server Ip/DNS: Cs117.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Mon$teR Army
- İletişim:
Plugin Birleştirme
Yardımın için Teşekkür Ederim @redarmygaming Dediklerini Deneyeceğim 
| Linklerini gizle |
Plugin Birleştirme
Biraz algoritma dersi biraz C programlama dersi başlangıç için ideal. Ne alaka deme, pawn dediğimiz programlama dilide C'den çıkma.
| Linklerini gizle |
Plugin Birleştirme
yektanın bana ayar verdiği zamanlarCSmiLeFaCe yazdı:Biraz algoritma dersi biraz C programlama dersi başlangıç için ideal. Ne alaka deme, pawn dediğimiz programlama dilide C'den çıkma.

| Linklerini gizle |
Plugin Birleştirme
Program yazabiliyorsan pawni gordugunde c den tanidik gelen seyler illaki olavaktir.
| Linklerini gizle |