Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Escape hakkında

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

TheAsTeRiX
Clan İsmi: Skull Gaming

Escape hakkında

Mesaj gönderen TheAsTeRiX »

Mrs.Hunter yazdı:Pardon yanlıs anladım . Hiç kimse giremiyor evet.
Burcu Hata Loguna Bir Bak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Mrs.Hunter

Escape hakkında

Mesaj gönderen Mrs.Hunter »

zp 4.3 ve zp 5.0 modlarında test ettim her iki modda aktif olduğunda aynı tepkileri veriyor yani çogu oyuncuyu oyundan atıyor bir kaç kişi girebiliyor fakat çoğunluk giremiyor.plugins.ini içerigini sildim sadece zp modu aktif olduğunda oluyor bu durum. Mod kapalı olduğunda rahatça girebiliyoruz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

TheAsTeRiX
Clan İsmi: Skull Gaming

Escape hakkında

Mesaj gönderen TheAsTeRiX »

Mrs.Hunter yazdı:zp 4.3 ve zp 5.0 modlarında test ettim her iki modda aktif olduğunda aynı tepkileri veriyor yani çogu oyuncuyu oyundan atıyor bir kaç kişi girebiliyor fakat çoğunluk giremiyor.plugins.ini içerigini sildim sadece zp modu aktif olduğunda oluyor bu durum. Mod kapalı olduğunda rahatça girebiliyoruz
CSDurağı ZP Modu Bozuk.Ondan Olabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Mrs.Hunter

Escape hakkında

mod şuanda aktif durumda girmeyi deneyin girmiyor sadece birkaç kişi girebiliyo.yardım lütfen [@Bilinmeyen Etiket] @CSmiLeFaCe

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Mrs.Hunter

Escape hakkında

.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Escape hakkında

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Hiçbir fikrim yok konu ile ilgili. Yani ne dememi bekliyorsunuz? Benim yazmadığım bir eklenti ve hataları. Çözüm önerisi de aklıma gelmiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

Escape hakkında

Mesaj gönderen holigan »

modu plugins.ini den silip panelden restart at daha sonra eklenti ismini plugins.ini ye yaz kaydet ve dene
olmazsa eklenti ismini tekrar silip restart at bu defa mapconfig de çalıştırıp birde öyle test et

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Mrs.Hunter

Escape hakkında

Ne biliyim dicek bişiyiniz yoksa ısrar edicek halim yok elbette ama en azından hataları çözebilecek bir yol göstereceğinizi düşündüm sorry.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Mrs.Hunter

Escape hakkında

Denicem holigan , Teşekkürler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

sbll

Escape hakkında

Mesaj gönderen sbll »

Aslında etiketleme sebebimiz ömer tellinin bizi takmama olasılığını daha aza indirmek teknik destek vermemesini anlarım da csdurağına ait sorunlara dahi yardımda bulunmuyor gördüğüm kadarıyla... (Eleştiri)
Sorunun ney olduğunu tam olarak bilmiyorum fakat sorunun csdurağından kaynaklandığı açık...
Paneldeki zp 4.3 modu aktif olmuyor sunucu çöküyor öte yandan panele zp 5.0 eklentileri kurulmuş ini ve cfg dosyaları 5.0'ye göre ayarlanmış bu nedenle 4.3 sürümüyle çakışma olasılığı var...
ve ses dosyaları ini dosyasında sounds/zombie_plague olarak tanımılı fakat dosyalar zombi_plague adındaki klasöre yüklenmiş durumda yani zombi_ değil zombie_ olması gerekiyor... Aslında bu yazdıklarım yaşanan sorundan farklı şeyler
sorun şu manuel olarak kurulmuş zp 5.0 modu, paneldeki zp 5.0 modu, manuel olarak kurulmuş zp 4.3 modu bunlardan herhangi biri aktif olduğunda sunucuya çoğu kişi giriş yapamıyor donup oyundan atıyor... Umarım sorunu çözersiniz IP 213.238.173.192 ( The Professional)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala