Kullandığım Semiclipte Bug Var.Enfeksiyon Yayılmadan 20 Saniye Önce CT-T İçinden Geçemiyor.Yayıldıktan Sonrada Bazı Kişiler Takımının İçinden Geçemiyor.Düzeltebilecek Var Mı ?
@caddegarge
@Blue
@By.Dehset
@redarmygaming
Semiclip Bugu
Moderatör: Moderatörler
-
TheAsTeRiX
Konu Sahibi - Mesajlar: 718
- Clan İsmi: Skull Gaming
-
caddegarge
Yasaklı Üye
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
Semiclip Bugu
@TheAsTeRiX Dostum açıkcası zp 5.0.8'den çokda fazla anlamıyorum içinde birsürü özellik + mod mevcut nemsisden tut multiple infection'a kadar ama plugin oyun başladığında aktif olduğu apaçık ortada. ZP game started komutlarının silinmesi gerekiyor yani infection başladığında olması gerekir yapacak arkadaşa burdan birazcık bilgi. Ek olarak .smayı yükleseydiniz yardımcı olabilirlerdi.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
TheAsTeRiX
Semiclip Bugu
Yüklemeyi Unutmuşum Ekliyorum.caddegarge yazdı:@TheAsTeRiX Dostum açıkcası zp 5.0.8'den çokda fazla anlamıyorum içinde birsürü özellik + mod mevcut nemsisden tut multiple infection'a kadar ama plugin oyun başladığında aktif olduğu apaçık ortada. ZP game started komutlarının silinmesi gerekiyor yani infection başladığında olması gerekir yapacak arkadaşa burdan birazcık bilgi. Ek olarak .smayı yükleseydiniz yardımcı olabilirlerdi.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
TheAsTeRiX
-
TheAsTeRiX
-
TheAsTeRiX