Sandıgım Kadarıyla Ts3 Yazdır Bir Menu Çeşidi Oradan Oyuncu Seçip /ts3 yazdırıyor Bununla bir alakası oldugunu dusunmuyorum.(Bence)
@holigan
Paneldeki 2.0 GB lık log
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: CoveteuS
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Paneldeki 2.0 GB lık log
saldırı var ise kanıt toplayarak ayrı bir konu açın detaylı bir şekilde anlatın
bakmamı istiyorsan özelden alt panel açıp at hangi eklentinin bukadar çok hata verdiğine bakıcam
@Blue
ts3yazdirr.amxx bu eklentinin ölüncemi,doğuncamı yoksa belirli bir aralıklarlamı aktif olduğunu eklentiyi görmeden bilemeyiz benim tahminim budur
bakmamı istiyorsan özelden alt panel açıp at hangi eklentinin bukadar çok hata verdiğine bakıcam
@Blue
ts3yazdirr.amxx bu eklentinin ölüncemi,doğuncamı yoksa belirli bir aralıklarlamı aktif olduğunu eklentiyi görmeden bilemeyiz benim tahminim budur
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Paneldeki 2.0 GB lık log
@CSmiLeFaCe
ne oldugunu ogrenebilirmiyim server kapalı ondan sonra loglara giremiyorum ondan sonra durmadan user kaybediorum
artık bi açıklama !!!!
ne oldugunu ogrenebilirmiyim server kapalı ondan sonra loglara giremiyorum ondan sonra durmadan user kaybediorum
artık bi açıklama !!!!
Linklerini gizle |
Paneldeki 2.0 GB lık log
2 GB dediğiniz log dosyasının yeri ve tam ismi nedir?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Paneldeki 2.0 GB lık log
Kendi yüklediğiniz eklentileri kapatın ve ana sayfadan sunucuyu kapat aç butonuna basın 20 saniye bekleyip açılıp açılmadığını kontrol edin
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Paneldeki 2.0 GB lık log
hiçbir şey olmuyordu sıfırladım napayım yapcak bır şey yok
Linklerini gizle |
Paneldeki 2.0 GB lık log
Yüklediğiniz pluginlerin warninglerine dikkat edin. 2 gb log dosyası olması için her pluginin çatır çatır hata basması gerekir. Yada hiç bakmadın. Lagın kaynağı saldırıdan ziyade o dosya ve bozuk pluginler olabilir.
Linklerini gizle |
-
Paneldeki 2.0 GB lık log
bir ara bizim sunucuda da olmuştu. pluginin biri sürekli hata mesajı basıyormuş. sürekli hata mesajı basan plugini bulman gerek. yetkililere hangi pluginin hata mesajını bastığını sorabilirsin. sonra plugini pasifleştirip hatayı giderdikten sonra aktifleştirirsin.
Linklerini gizle |