Player Models Hakkında Soru ?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3971
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Selamun Aleyküm Beyler.
Sizlerden bır konuda bilgi almak istiyorum forumda da görüyorsunuz model yuklenıyor fakat aktıf olmuyor dıyorlar.Ben bugun fark ettım steam dan oynayan bırısı yukledıgımız modelı aktıf sekılde gorur ıken aynı dakıkada steam oynamayan kısıde modeller aynı duruyor normal ct modelerı buyrun bır goruntu bırakıyorum.Kullandıgım sma ise herkezın kullandıgı player_models.amxx dir.
Yani model aktıf oluyor fakat sadece steam oyuncuları gorebılıyor.
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
Sizlerden bır konuda bilgi almak istiyorum forumda da görüyorsunuz model yuklenıyor fakat aktıf olmuyor dıyorlar.Ben bugun fark ettım steam dan oynayan bırısı yukledıgımız modelı aktıf sekılde gorur ıken aynı dakıkada steam oynamayan kısıde modeller aynı duruyor normal ct modelerı buyrun bır goruntu bırakıyorum.Kullandıgım sma ise herkezın kullandıgı player_models.amxx dir.
Yani model aktıf oluyor fakat sadece steam oyuncuları gorebılıyor.
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
ben steamım sorun olan bir servere gittiğmde göremedim şahsen 

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 623
- Server Ip/DNS: cs120.csduragi.com
@TunnS[C]
Başka bir player models deiştirme kullanın veya cl_minmodels "0" yapmayı deneyin.
Başka bir player models deiştirme kullanın veya cl_minmodels "0" yapmayı deneyin.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
serkan ebcin yazdı:ben steamım sorun olan bir servere gittiğmde göremedim şahsen
İstersen gel acım plugını steamdan gır aktıf gorunur.Fakat normal cs lerden gırınce kapalı D:
3 çeşit yerden player_models denedım D: cl_minmodels "0" denıcem sımdı teşekkurlercaddegarge yazdı:@TunnS[C]
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
aslında Tunns Sen bilirsinde aga bazı CS kullanıcı her türlü model yüklemesini aza indirmek için Def modelleri kullanıyorlar mesela ben silah modelleri bile def'te yani anlicağın hiçbir + modeli göremiyorum buda oyunda fps yükselmesine neden oluyor ben mutluyum niye bunu söyledin dersen yani bazı oyuncular hala def görmüş olucak
yani buda Steam oyuncuları görücek sadece onlar cfg kullanmıyor şuan normal NonSteam Def kullanan oyuncu pek yok Hepsi illa 1 cfg kurduğu için modeller Def kalıyor buda model görünmemesine sebebiyet veriyor

Linklerini gizle |
-
@alpersoylu34 kardeşim peki herkezmi def serverdeki ?
Linklerini gizle |
-
yani cfg kullanmışsa en az 1 kere bile bu da kalmış ise def olabiliyor ama tam bilmiyorum yani bende öyle
Linklerini gizle |
-
Reis alakası yok sıkıntı var bişeyde başka sererlerde görüyoruz öyle birşey olsa hiçbir serverde göremeyiz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@alpersoylu34 guzel noktaya degındın fakat alakası olcagını dusunmuyorum.Buna engel olan bısı var yarın baska model sma larına bakıcam ama bugun 3 tane denedım hepsı sadece steama acıktı
Linklerini gizle |