Otomatik Bind
Moderatör: Moderatörler
-
coskuncivelek61
Konu Sahibi - Mesajlar: 30
Otomatik Bind
Otomatik Bind ; Oyuna giren Tüm oyuncuların tuşlarını default değere değiştirme
Tuşa entegreli reklamları ortadan kaldırmak amacıyla böyle bir eklentiye sahip olan var mı?
Tuşa entegreli reklamları ortadan kaldırmak amacıyla böyle bir eklentiye sahip olan var mı?
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
coskuncivelek61
Otomatik Bind
Teşekkür ederim. Sakıncası yoksa neden yasak olduğunu öğrenebilir miyim?
| Linklerini gizle |
Otomatik Bind
Serverler arası reklam ve kötü niyetli kullanma çoğaldığından dolayı ve şikayetler çoğaldığı için yasaklanmıştır.
| Linklerini gizle |
-
coskuncivelek61
Otomatik Bind
Yanlış mı anladım acaba benim demek istediğim tuşa entegre yapan serverlar hala mevcut admin oldugum serverda çok karşılaşıyorum oynayan kişi farkında değil ama bastığı bir tuştan dolayı reklam yapıyor bunu kaldırması için klavye tuşlarını sıfırlamasını söylüyoruz bu hem oyuncuya hemde bize zahmet veriyor istediğim ise bizim servera girişi sırasında herkesin klavye tuşları otomatik sıfırlansın böylece tuşa entegreli reklamı kaldırmış oluruz. Yani benim amacım reklam yapmak değil reklam önlemek Böyle bir eklenti yapmak suç diyorsunuz yani anladığıma göre doğru mudur?
| Linklerini gizle |
Otomatik Bind
Csduragi serverlerinde server tarafından client üzerinde clientin oyununu etkileyecek işlemler engellenmiştir. Sizde bu reklamları reklam , küfür filtre pluginleriyle engelleyebilirsiniz.
| Linklerini gizle |
-
coskuncivelek61
Otomatik Bind
Peki tekrar cevaplarınız için teşekkür ederim. Hayırlı geceler diliyorum.
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
-
yasinyazici0606
Otomatik Bind
TunnS nasıl ayarlayacaz o tuşlara bind kodlarını? Eklenti ile mi oluyor öyleyse atabilir misiniz eklentiyi
| Linklerini gizle |
Otomatik Bind
@TunnS[C] nın bind serbest demesinden kastı normal def tuşların komutlarına yön verme muhabbeti. Z ye basınca default cfg de konsola radio1 komutu gönderilir. Eklenti ile radio1 komutu tanımlanır ve bu radio komutunun işlevi değiştirilir.
| Linklerini gizle |