Strafe engel plugini
Moderatör: Moderatörler
-
xdferlesh1
Konu Sahibi
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Strafe engel plugini
@CSmiLeFaCe
Csduraginda aim wall engel var diye biliyorum.Clanimdan birisi daha bugun aim acip oynadigini ve ban yemedigini soyledi demekki algilamiyor onu size atayim bir bakin isterseniz
Csduraginda aim wall engel var diye biliyorum.Clanimdan birisi daha bugun aim acip oynadigini ve ban yemedigini soyledi demekki algilamiyor onu size atayim bir bakin isterseniz
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ByBuLuT ☪
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Strafe engel plugini
@CSmiLeFaCe senın attıgın tam olarak nasil calisiyor proda sorunsuz calısabilir ama bio modda sıkıntı cıkarırmı neyi denetliyor ?
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Strafe engel plugini
bybulut55 yazdı:@CSmiLeFaCe senın attıgın tam olarak nasil calisiyor proda sorunsuz calısabilir ama bio modda sıkıntı cıkarırmı neyi denetliyor ?
Denedim.
Cok iyi bir plugin ama hic bir cfg istemiyor isen cunki sadece strafe engellemiyor.Bizim clan icin ozel cfg miz var onun icinde strafe yok ama engelledi ayrica bind q +left right gibi komutlarla donme yapamiyorsun.Ilk basta guzeldi ama normal cfg engel koyunca silmek zorunda kaldim
| Linklerini gizle |
-
holigan
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Strafe engel plugini
aslında profosyonel birinin eklentiyi elden geçirmesi ile çok yararlı bir eklenti olabilirTunnS[C] yazdı:bybulut55 yazdı:@CSmiLeFaCe senın attıgın tam olarak nasil calisiyor proda sorunsuz calısabilir ama bio modda sıkıntı cıkarırmı neyi denetliyor ?
Denedim.
Cok iyi bir plugin ama hic bir cfg istemiyor isen cunki sadece strafe engellemiyor.Bizim clan icin ozel cfg miz var onun icinde strafe yok ama engelledi ayrica bind q +left right gibi komutlarla donme yapamiyorsun.Ilk basta guzeldi ama normal cfg engel koyunca silmek zorunda kaldim
örneğin @TunnS[C] yazdıkları,zombie serverlere giren hemen hemen her oyuncuda cfg açıyor veya bind f "+left" tarzı bindlemeler yapıyor eklentiye baktım block-engellenmiş +right ve +left
@CSmiLeFaCe müsait bir zamanda incelermisin ?
| Linklerini gizle |
-
holigan
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan