Farklı Moddaki Plugini Normal Moda Çevirmek
Moderatör: Moderatörler
-
serkan ebcin
oda doğru ama böle birşey görmüştüm gwh ile acayip benzeyen o yüzden attım zaten yinede değiştirmek belki işine yarar diye atmıştım 
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
memoby
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
reiz saolda çok alakasız birşey attınserkan ebcin yazdı:oda doğru ama böle birşey görmüştüm gwh ile acayip benzeyen o yüzden attım zaten yinede değiştirmek belki işine yarar diye atmıştım
| Linklerini gizle |
Video var zaten. Ha kutular eklentisine koymuşsun ha başka şekilde uyarlamışsın.
| Linklerini gizle |
-
memoby
ama bunu bio için değil mesela zmdeki bir silahı normal yanı pro dm bk gibi modlarda çalışır hale getirmek için bu videolar bio için sanırımCSmiLeFaCe yazdı:Video var zaten. Ha kutular eklentisine koymuşsun ha başka şekilde uyarlamışsın.
| Linklerini gizle |
bio içinde olsa eğer ki siz az çok programlamayı biliyor iseniz zaten yaparsınız. Videoları izleyin kendiniz başka zp eklentilerini bioya çevirmeyi öğrenin mantığını kavrayın, ondan sonra biohazard kütüphanesini siler is_user_zombie kısımlarını silersiniz proya dönüşür.
| Linklerini gizle |
-
TunnS[C]
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Eger pro modda kullanmak icin silah ariyorsan sana tavsiyem CSO silahlarina bakman olur hepsi birer efsane 
| Linklerini gizle |
-
memoby
dediğin şekilde is_user_zombie ve bio kütüphanesini sildim plugin hata vermeden yüklendi fakat plugini kuruyorum ve server çöküyorCSmiLeFaCe yazdı:bio içinde olsa eğer ki siz az çok programlamayı biliyor iseniz zaten yaparsınız. Videoları izleyin kendiniz başka zp eklentilerini bioya çevirmeyi öğrenin mantığını kavrayın, ondan sonra biohazard kütüphanesini siler is_user_zombie kısımlarını silersiniz proya dönüşür.
| Linklerini gizle |
Model dosyalarını vs. attın mı? Hata loglarına bi bak illa ki bir şeyler çıkmıştır.
| Linklerini gizle |
-
memoby
loglara hangi diziden bakıyorduk acabaCSmiLeFaCe yazdı:Model dosyalarını vs. attın mı? Hata loglarına bi bak illa ki bir şeyler çıkmıştır.
| Linklerini gizle |
amxmodx/logs klasöründe error ile başlayanlar. Eğer eksik model eksik sprite ise vs. loglarda göstermeyebilir.
| Linklerini gizle |