CSdurağı destek tam destek
Moderatör: Moderatörler
-
furkanarda
-
serkan ebcin
gençliğimizin baharında saatlerimizi geçirirdik rüyalarıma kadar girerdi ne haylazlıklar yaptım burda lamerken banlanıp siber güvenlik uzmanı oldum demiştim ömer ağabeye keşke kapanmasa ama can sağolsun hep iyi hatırlayacağız
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Kademeli kalan günler için finansal hesaplama yapılıp iade sağlanıyor, yavaş yavaş tüm sunucular off'a düşecek yakın zamanda.I'm_Came_By yazdı: Prş Ağu 21, 2025 2:21 ambundan sonraki dönemde kiralama işlemi olmucak diyorsunuz hali hazırda bulunan sunucular şu an aktif olan yani bu sunucular devam edecek mi yoksa komple mi bir kapanma söz konusu olacakcommandertzx61 yazdı: Çrş Ağu 20, 2025 8:13 pm Merhabalar ;
Sadece 1.6 sunucu kiralama hizmeti için sonlandırma kararı alındı. Şahsım ve Stand Back Warrrior's ekibimde bu sebepten dolayı başka bir tedarikçi ve oluşum içerisinde olmayacaktır.
Bizlerde 30-40 ip gibi hizmet verilmesini rica ettik, diğer iplerin masraflarının da sunucu sahipleri olarak kabul etmemize rağmen Ömer Bey artık ailevi sebeplerinden dolayı artık yorulduğunu ve bu sebepten bu taraf ile artık ilgilenemeyeceği için kapatma kararını bizlere iletti.
Forum sitesi, Discord adresleri aktif olarak devam edeceğim Ömer Bey tarafından bizlere iletilmişti. Farklı tedarikçilere geçen klanlara yönlendirme ve reklam paketi hizmeti vermeye devam edecektir.
Böylesine global bir şirketin ve 15 yıldır kesintisiz hizmet veren bir yerin bu şekilde kapanması hepimizi üzmüştür.
Herkes için hayırlısı olsun.
| Link: | |
| Linklerini gizle |