Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

CSdurağı destek tam destek

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

I'm_Came_By

Mesaj gönderen I'm_Came_By »

Ömer TELLİ yazdı: Pzt Ağu 25, 2025 3:26 pm Arkadaşlar hepinize biz teşekkür ederiz, bir yere gitmiyoruz buradayız.
Bazı arkadaşlar neden diye özellikle soruyor kısaca olayı özetleyelim, ne bir teknik aksaklık, ne bir maddi durumdan ötürü bu şekilde bir karar alındı.
Olay tamamen sağlık ve ailesel problemlerden ötürü diyebiliriz, artık yorulduk. Bu süreçte yanımızda olan olmayan herkese çok teşekkür ederiz.
Sevenimiz olduğu kadar bu piyasada barınan çok fazla parazit hakkımızda asılsız iddialarda bulunacaktır, bunlara aldırış etmeyin.
Gönül isterdi ki bu şekilde olmasın. Ama sağlık ve en önemlisi artık aileme daha fazla vakit ayırmam gerektiği gerçeği bu duruma bizi itti.
Yaşı büyük dostlarımız beni bizzat anlayacak, ufak kardeşlerimiz de zamanla hak verecektir, hepiniz seviliyorsunuz
neden devir etmek yada uğraşması için bir ekip kurmayı düşünmediniz de kapanma kararı aldınız peki ..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Mesaj gönderen ENESIZM »

I'm_Came_By yazdı: Pzt Ağu 25, 2025 7:09 pm
Ömer TELLİ yazdı: Pzt Ağu 25, 2025 3:26 pm Arkadaşlar hepinize biz teşekkür ederiz, bir yere gitmiyoruz buradayız.
Bazı arkadaşlar neden diye özellikle soruyor kısaca olayı özetleyelim, ne bir teknik aksaklık, ne bir maddi durumdan ötürü bu şekilde bir karar alındı.
Olay tamamen sağlık ve ailesel problemlerden ötürü diyebiliriz, artık yorulduk. Bu süreçte yanımızda olan olmayan herkese çok teşekkür ederiz.
Sevenimiz olduğu kadar bu piyasada barınan çok fazla parazit hakkımızda asılsız iddialarda bulunacaktır, bunlara aldırış etmeyin.
Gönül isterdi ki bu şekilde olmasın. Ama sağlık ve en önemlisi artık aileme daha fazla vakit ayırmam gerektiği gerçeği bu duruma bizi itti.
Yaşı büyük dostlarımız beni bizzat anlayacak, ufak kardeşlerimiz de zamanla hak verecektir, hepiniz seviliyorsunuz
neden devir etmek yada uğraşması için bir ekip kurmayı düşünmediniz de kapanma kararı aldınız peki ..
öyle olmuyor işte, 15 yıl boyunca didindiğin. yoktan var ettiğin bir şeyi bir anda haydi ben satayım veya başkasına paslayayım diyip veremiyorsun. sanki tüm sunucular full, iğne atsan yere düşmez hesabı yapıyorsunuz gereksiz görünüyor. 2000 yapımı oyun olduğunu unutmayın, bazı şeyleri de çokta abartmayın bazen bir şeyleri arkana dönüp bakmadan bırakmak en iyisidir. olmayan bir şeyi de zorlamanın manası yok

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

İyisiyle, kötüsüyle gelen devir teklifleri oldu değerlendirmeyi düşünmedik değil ancak günün sonunda bu ismin benimle kalmasını, daha güzel anılarla anılmasını istedim.
Devir almak isteyen arkadaşlar belki bizden daha iyi ilgilenecekti ancak bundan emin olamadım bu şekilde olması herkes için daha iyi olacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

commandertzx61
Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
Clan İsmi: SBW Family
İletişim:

Mesaj gönderen commandertzx61 »

Ömer TELLİ yazdı: Sal Ağu 26, 2025 1:05 pm İyisiyle, kötüsüyle gelen devir teklifleri oldu değerlendirmeyi düşünmedik değil ancak günün sonunda bu ismin benimle kalmasını, daha güzel anılarla anılmasını istedim.
Devir almak isteyen arkadaşlar belki bizden daha iyi ilgilenecekti ancak bundan emin olamadım bu şekilde olması herkes için daha iyi olacaktır.
Ömer Bey, 4 yıl boyunca sizler ile çalışmak ve buraya emek vermek bizim içinde önemliydi. Bazen alınan kararları sorgulamamak gerekir. Sizinle bu zamana kadar yaptığımız toplantılarda bizlerin isteklerine her zaman açık olduğunuz için, size de şahsım ve klanım adına teşekkür ederim.

Herkes için hayırlı olsun.

Stand Back Warrior's Ailesi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Gozyasi`
Clan İsmi: IMMORTAL Gaming
İletişim:

Mesaj gönderen Gozyasi` »

Nedendir bilmem yıllar sonra aklıma düştü burası, siteye girdiğim anda da ekrana bakakaldım. Yirmili yaşlarımın büyük kısmında buralarda vakit geçirdim iyisiyle kötüsüyle iz bıraktı bende. Yıllardır oyun oynamıyordum bu vesileyle sunucular kapanmadan son kez girip vakit geçiricem. CSD vasıtasıyla geçmişte tanışıp sohbet ettiğimiz arkadaşlarda buralardaysalar haklarını helal etsinler. Selam :cross:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Mesaj gönderen ogibaba911 »

Yıllar sonra gelip bakayım dedim ve gerçekten üzüldüm. Diyecek o kadar güzel şeyler var ki. Asıl biz teşekkür ederiz Ömer abi ve CSDurağı ekibine.Umarım herkesin ailesi ve sağlığı yerinde olur mutlu ve huzurlu yıllarınız olur. :cry:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NumanKaya

Mesaj gönderen NumanKaya »

Her şey için teşekkürler. Emeğinize sağlık, CS Durağı sayesinde 3 tane ailem oldu, çok iyi dostluklar edindim.
Brothers and Sisters, ilk ailemden birisiydi, güldük, eğlendik. Çok sağlam dostlar edindim, yine CS Durağı sayesinde.
CS Durağı yönetim serverı, ikinci ailem oldu, güldük, eğlendik. Sağlam dostlar edindim.
Üçüncü ailem SBW oldu, çok güzel dostlar edindim. Abi gibi sevdiğim, bir abimiz vardı başımızda.

Allah sağlık, sıhhat versin. Her şey gönlünüzce olsun Ömer Bey.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

~HardqueS~*

Mesaj gönderen ~HardqueS~* »

2018 de tanışmıştım burayla gerek jb serverlarında geçirilen güzel çocukluk gerekse akşamları atılan pro wsde geçen eğlenceli vakitler... büyüdük aklımıza geldi uğrayalım dedik ama kapanışını gördük. diyecek bi söz yok. söz konusu aile ve sağlıksa en önemli şeyler bile bırakılır. her şeyin hayırlısı olsun mR`~HardqueS~`

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

taha aydemir26

Mesaj gönderen taha aydemir26 »

şimdi kapandı mı ben anlamadım serverlere de girilmiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala