Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Pyro Gaming Rezaleti Hk..

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
DsquaR

Mesaj gönderen DsquaR »

bırak hileyi internetten bir kere cfg indirip denemişliğim yok steam 3000+ steam hariç no steam 10 k civarı saatim vardır

PYRO adlı sunucuya girdim keşke video kaydı alsaydım 2 hafta felan önce wargods istediler verdim, fungun istediler verdim tw istediler verdim defalarca, . hileye dair hiçbir bir şey yok, altta fun game ve wg geçmişimde ekleyeceğim fakat forum link paylaşımına izin vermiyor diye paylaşamıyorum , top 15 kasmışım 6. Sıraya kadar gelmişim 2 haftadır wg veya tw istemediler dün oyunun ortasında admin SS alıp kick attı, kick attığı için doğal olarak oyundan kaçmış gibi göründüm ve uzaban yedim o kadar. millletin, arkadaşlarımın içinde, takıntılı bir insanım çok zoruma gitti sinirden monitörü kıracaktım az daha, neyse ts ye gittim ts gireli daha 15 saniye olmadı alttan yazdım
hocam tw almadan neden banladınız diye yazdım , Sw sahibi nin kullandığı üslup ne biliyor musunuz!? Adam sorumu cevaplamadan hakkımı savunmana fırsat vermeden "s... git.. diyip tsdende ban attı, Bakın bunu yapan normal bir admin değil 35 yaşında sw sahibi, nicki buydu pyrox@paradox

Küfür etsem, Sgs atsam boost yapsam hile kullansam veya reklam yapsam herhangi bir şey yapsam zoruma gitmeyecek haksız yere ban attı ve argo kullanıyor

Nickimde "Dust_2 Büyük Şehir Belediyesi" ydi.

Sunucu sahibi dediğin adamın user lara karşı adaletli olmasını beklersin ama gel görki öyle adamlar sw sahibi oluyor ki birde aynısını Gebze pro diye bir sw de yaşadım yine tw verdim her şey temiz sw sahibi de orda abi varmı bir sıkıntı diyorum,Sıkıntı yok sıkılırsak banlarız kickleriz sen oyununa bak birader diyor, Yav Bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamış DEĞİLİM işten geliyoruz stress atmak için oyuna giriyoruz sw sahibi dediğimiz adamlar hapmı kullanıyor ne yapıyorlar hepsi ayrı kafada user lara karşı ayarlı giderli konuşuyorlar userlar olarak biz ters konuşsak adamlara hak vereceğim adamla kibar konuşuyorum adamlar atarlı giderli konuşuyor , zaten default takılan kemik kadro az bir csci kitle kaldı benim gibi onlarıda oyundan soğuttunuz yani eğer yukarıda ki Allah eğer varsa hakkımı sorsun helal etmiyorum emeğimle oynadığım halde düştüğümüz hallere bak yav aşırı sinir oluyorum bu duruma ne yapsam bilemedim, Alttı üstü bir oyun abartma felan demeyin oyundan fazlası benim için cs 15 yıldır rutin her gün 2-3 saatimi ayırırım bu oyuna, Ömer bey sizden ricam para uğruna böylerine ip verip csd kalitesini düşürmeyin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Garip bir yaşanmışlık hikayesi ve anlatım kalitesi. Geçmiş olsun, genel olarak pro pub sunucuları zaten kalitesiz yönetime sahip. Bir kaç sunucu dışında mantıklı sunucu yok. Bunların dışında, hiç bir sunucu için gerçekten üşenmeyip, forum üyeliği oluşturup, sonrasında ise bu şekilde konu başlığı oluşturmazdım. Pek umrumda olmazdı açıkçası. Gerek duyulan bir şey değil, sen oyuncusun, hile misin, değil misin bunu biz de bilemeyiz. Ekstrem bir durum olmadıkça istediğin sunucuda oynar, kendi sunucunu bile kurabilirsin. Yani demem o ki, başka sunucuda güzel bir şekilde vakit geçirebilirsin, o adam o sunucuyu kiraladıktan sonra, potansiyel olarak oyuncularına "etik ahlaki, t.c anayasasına uyan" davranışlar sergilediği sürece sahip olabilir. T.C.K İhlalleri varsa zaten Ömer Bey bu durumu hızlıca sonlandırıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
DsquaR

Mesaj gönderen DsquaR »

Teşekkür ederim yanıtınız için ,Hocam konuda da dediğim gibi takıntılı bir insanım ve takıntı kendiliğinden geçecek bir şey değil ve özellikle haksızlığa hiç gelemiyorum, Zaten panel .log larından hangi adminin SS alıp bana kick attığı görünür .

Üstte de dediğim gibi forum sitesi link paylaşmama izin vermiyor yoksa fungame ve wg geçmişimide atacaktım konu altına 2000 dolarlık cs2 steam envanterim var kalkıp cs 1.6 da hile açıp ban yeme riskini göze almam açmamda zaten

adamların nasıl bir mantığı var anlamıyorum peek bilgisi yok ses kasma yok strafe bilgileri yok az otosu sağlam bir adam gördükleri gibi acımadan kendi keyiflerine göre banlıyorlar . Başka sunucularlda var elbette ama sabah erken saatlerde dolu olmuyorlar ,birde milletin içinde banlaması benim zoruma gitti ban yediğim esnada bir sürü tanıdığım vardı yarın bir gün bu adamlarla başka sunucuda karşılaşsak kaçmadığım halde twden kaçmışım gibi muamele göreceğim beni üzen bu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Devrim[LEO]

Mesaj gönderen Devrim[LEO] »

Merhaba Kolay Gelsin. Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum. Öncelikle TW verdim demiştin ama hayır TW falan vermedin. İkincisi ise üslubun çok iyi değil. Serverda oynarken genellikle oyunun oynarsın fakat bazen gerek adminlerle gerekse oyuncularla tartışmaya çok yakınsın. İyi oyunlar!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
DsquaR

Mesaj gönderen DsquaR »

Devrim[LEO] yazdı: Sal Ağu 12, 2025 9:52 pm Merhaba Kolay Gelsin. Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum. Öncelikle TW verdim demiştin ama hayır TW falan vermedin. İkincisi ise üslubun çok iyi değil. Serverda oynarken genellikle oyunun oynarsın fakat bazen gerek adminlerle gerekse oyuncularla tartışmaya çok yakınsın. İyi oyunlar!
Kayıt yok tabi sallıyorsun bir yerlerinden ama benim kanıtım var panel loglarından bakabilirsin git o mert abine sor bir bu adam ne yaptıda biz bu adamı banladık ? sw sahibi deagle ile üst üste hs yiyor adamın zoruna gidiyor , defalarca fungun ve tw aldı benden , wg de verdim hepsi de temiz ve bunu defalarca yaptım bir kere de değil ve mevzu tw ,fungun wg, vermek değil bu kontroller sonunucunda temiz çıkmama rağmen ban yemek , Defalarcada dedim bak istediğiniz an wg tw fg taratarıım diye yok kardeşim devam et felan dedi

hilesiz ,otosu az sağlam bir oyuncu sizin klana gelmediği zaman,o oyuncuya iftira atıyorsunuz veya banlıyorsunuz , Tartışma konusunda gelecek olursak bir sunucuda bir user başka bir usera sövüyorsa ve swdeki adminler aktif olmasına rağmen bir şey yapmıyorsa tabiki kendimi savunmaya ve cevap vermeye hakkım var fakat böyle bir durum bile olmadı nerden sıkıyorsun nasıl bir yalan atıyorsun ? İnsanların gözünde başka bir izlenim bırakma derdindensin.anlamış değilim,

Oyunda da şahsıma küfür yemedikçe pek konuşan birisi de değilim bunu da ayrı bir not düşeyim, Sizin bir türeviniz klan daha var bak klanın adıda onlyclan bu sununucunun sw sahibinin adı yusufbey zamanında 11. ipte dm sunucusu vardı şimdi oyt de alt iplerde pro swsi var ,Bu adamın 11. ipte DM sunucusu varken gider takılırdım bir ara iyi kasmaya başladım ,adam beni ts çağırdı , kardeşim bu kadar kasma oyuncularımı kaçırıyorsun yoksa seni banlamak zorunda kalacağım dedi al işte böyle boş adamlar sw sahibi oluyor ne diyeceksin ki ?

Burda kızılacak kişi siz değilsiniz zaten kendime kızmam lazım lcapro ,eosm mevzuderin gibi güzel swler varken gelip s... b.... swnizde takılmam hataydı .

Son olarak şunu da söyleyeyim Devrim Bey, Sw sahibi veya admin olunca ALLAH olmuyorsun bunuda yaz bir kenara , sunucuların aylık 1-2k civarı kırası var zor bir şey değil sw açmak zaman ayıramadığım için açmıyorum

bir sürü klanda da üst rütbelere yükseldim ve rütbe benim gözümde önemsiz önemli olan insan olabilmek, ve bun klanlarda boş klanlar değil sizini gibi , WNL, Aito, Gawiscanse ,Türk Yıldızları, Rebirth` Rakı BALIK ve sayamadığım 10 larcası, Ben 15 yıldır bu oyunu oynarım , ama gidipte kimseye iftira atmadım veya durduk yere banlamadım adminlik beraberinde sorumluluk ve adaleti getirir, Sana 1-2 yıl önce yaşadığım bir olayı da anlatayım hazır adaletten bahsetmişken

Evladı Osmanlı klanının sahibi var Yunusbey bak bu adam t basede ki rampadayken , longdan ona 3-4 el üst üste wallbang attım hepsi de hs gitti , Bu adam ne yaptı sizin gibi beni yalanlar bahane edip tw almadan banlayabilirdi ama ne yaptı adam direkt tw çekti baktı temizim klana davet etti , klan girmesem bile yıllardır swsinde takılırım boş oldukça maçlara giderim, işten gelince ara sıra takılırım , işte piyasaya bu adam gibi adaletli sunucu sahipleri lazım bu arada bu adam sizin mertten de iyi oynuyor default takılıyor.

sizin mert gibi swye düz mermi eklentisi kurup kendini oyuncu sanmıyor , şeyinin keyfine göre adam banlamıyor ve adam kayırmıyor düzenli olarak klan oyuncuları tw kontrolünden geçiyor sizin gibi bir kere aldık tm bu adam temiz değil yani sizin kendi klan oyuncularınız bir çoğu reg kullanıyor zaten

Bu konuyu okuyan arkadaşlara sesleniyorum gider PYRO gamingde takılırsınız belki biraz frag kasarsınız fakat bir bakmışsınız ki ansızın oyunu ortasında SS almışlar sizden ts adresi istersiniz ts gidersinizi ,daha tw vermenize fırsat vermeden oyundan ve ts den ban yersiniz haberiniz olsun işlerine gelmeyince öyle yapıyorlar bilginize , Bu olayları yaşamış olsam gelip 1 saat boyunca klavye başında laf anlatmaya çalışmam.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala