@CSmiLeFaCe
cs119a cfg saldırısı atıyorlar bakramsmnz
cfg saldırısı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 37
cfg saldırısı
Girdim baktım, bir şey göremedim, server dolu oyun devam ediyordu. Ayriyetten bu konuların çözümü ben değilim, [@Bilinmeyen Etiket] dir.
Konu uygun yere taşınmıştır.
Konu uygun yere taşınmıştır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
cfg saldırısı
CFG içeriğini atarsanız bir incelerim.
Tahminimce yüklenilen bir eklentinin açığından faydalanılıyor, cfg ile çökme yaratamazlar kolayına
Tahminimce yüklenilen bir eklentinin açığından faydalanılıyor, cfg ile çökme yaratamazlar kolayına
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
cfg saldırısı
[@Bilinmeyen Etiket]
omer abi cfg ıcındekı kodları bılmıyorum ama 7 24 saldırı atıyorlar tsye gelıp laf edıyorlar yani 1 2 gun ıcıresınde bakarsan ıyı olur
omer abi cfg ıcındekı kodları bılmıyorum ama 7 24 saldırı atıyorlar tsye gelıp laf edıyorlar yani 1 2 gun ıcıresınde bakarsan ıyı olur
Linklerini gizle |
cfg saldırısı
Şöyle bir yazı yazmıştım, ek olarak hata loglarına vs. bakın, admin şapka eklentiniz ve kalkan eklentiniz hatalı çalışıyor sanırım.cfg saldırı diye bir şey yok, eklentilerinizden oluşan bir açık var. Eğer ki cfg saldırısı diye bir şey olsaydı sadece siz değil bütün jail serverları, hatta bütün serverlar bu durumdan şikayetçi olurdu. Serverı sıfırlayın CSDurağın kendi jail modunu kullanın belli bir süre, hiçbir şekilde ayar yapmayın.
Linklerini gizle |