qweqwwe bak şimdi gülerim işte .mert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:22 pm Bu arkadaştan ben şikayetciyim bir mod almıştım ama ilgilenmedi bile nasıl bir modsa kendime yetki yazıyorum ama csd yetkilerini kullanamıyorum gag bile atamıyorum kendime sadece yeşil yazı var arkadaşa ilgilenmesi için yazmıştım aldıgım gün akşam hallederim dedi arkadaş neredeyse 3 veya 4 hafta oldu hala halledecek sorun hala devam ediyor ve üstüne üstlük bunları dememe ragmen hakaret küfür ediliyor bana
Zombie Escape Extra Silah Levele Baglama
Moderatör: Moderatörler
-
@KISAMAVILARK
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
mert3825
kardeşim modu ben kurdum ama kusura bakmada bir hata çıkınca sana yazdım modu aldıgım gün akşam hallederim dedin aradan 3 hafta geçti daha halledeceksin kusura bakmada 3 veya 4 hafta geçmiş sen bunu hakediyorsun
| Linklerini gizle |
-
@KISAMAVILARK
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
ah be kanka bu kadar korkmasaydın 2 dk da butun konusmalarımızı silmissin be senin o beni tehdit ettigin küfür ettigin şeylerimert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:27 pm kardeşim modu ben kurdum ama kusura bakmada bir hata çıkınca sana yazdım modu aldıgım gün akşam hallederim dedin aradan 3 hafta geçti daha halledeceksin kusura bakmada 3 veya 4 hafta geçmiş sen bunu hakediyorsun
bu mesajlarda bana attıgnı son mesajlar allahtan sılmemıssın modu kurdum sıkıntı yok demıssın
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
@KISAMAVILARK
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
neyse simdi surdan sende ikile yavaş yavaş mod sorunsuz kurdun hic bir sorun yok hak gecmedi eywmert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:27 pm kardeşim modu ben kurdum ama kusura bakmada bir hata çıkınca sana yazdım modu aldıgım gün akşam hallederim dedin aradan 3 hafta geçti daha halledeceksin kusura bakmada 3 veya 4 hafta geçmiş sen bunu hakediyorsun
| Linklerini gizle |
-
berkayertekin
yo konuşmaları canlı yayında açtı ve hiçbirşey silmedi 2. side sen millete mod kurup kendi dcni koyup adama bunu kaldırırsan server bozulur deme benzemez be aslan parçası 
| Linklerini gizle |
-
@KISAMAVILARK
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
aslanım gel bi bos sunucuya modu kuralım hata varmı yokmu bakalım ben bu adama attıgımda 1 2 sorun vardı cok ufak sorundu modeller eksıktı bı tek hatta buna sorun bılene denmez AS:DQW:E 2.cisi mod sorunsuz ben bu modu satıcısına bı tek bu arkadasa yapmadım pekı dıger adamlar nıye bana yazmadı mod bozuk vs diyeberkayertekin yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:32 pm yo konuşmaları canlı yayında açtı ve hiçbirşey silmedi 2. side sen millete mod kurup kendi dcni koyup adama bunu kaldırırsan server bozulur deme benzemez be aslan parçası![]()
| Linklerini gizle |
-
mert3825
Bende şahidiyim bu konuda bende duydumberkayertekin yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:32 pm yo konuşmaları canlı yayında açtı ve hiçbirşey silmedi 2. side sen millete mod kurup kendi dcni koyup adama bunu kaldırırsan server bozulur deme benzemez be aslan parçası![]()
| Linklerini gizle |
-
@KISAMAVILARK
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
zaten sen canlıyı acıyon neye şahitsin asdqweqwemert3825 yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:34 pmBende şahidiyim bu konuda bende duydumberkayertekin yazdı: Cmt Eki 09, 2021 10:32 pm yo konuşmaları canlı yayında açtı ve hiçbirşey silmedi 2. side sen millete mod kurup kendi dcni koyup adama bunu kaldırırsan server bozulur deme benzemez be aslan parçası![]()
| Linklerini gizle |
-
bestcore
Csdurağında içerisinde ticaret zaten yasak, bu konu Csdurağını bağlamaz. Kendi aranızdaki ticareti buraya boşuna sürmeyin.
| Linklerini gizle |
-
berkayertekin
aslanım adam modu kurdu admine özel eşya var yetki yazıyor sadece yeşil yazı
hiçbir yetki yok bu sorundur ama sen gibi sonrada yetmeler kendini pluginci sanıp ego kasıyor modumda sorun yok diye hadi abicim sen git ailem evden attı diye kendini millete acındır tamamdır ama iyi acındır
hatalı modları sat millete
ve pluginciyim diye dolaş :DDDDDDDD köylü
| Linklerini gizle |