CPU FARKLARI??
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 270
CPU FARKLARI??
Sunucuda 30 kişi varken CPU kullanımım 20 - 24 arası. Aldığım fps : 70
farklı bir sunucuda test ettiğimizde cpu 36 aldığım fps 85 bu nasıl alıyor ?
Bunun sebebi nedir biri beni aydınlatabilirmi?
farklı bir sunucuda test ettiğimizde cpu 36 aldığım fps 85 bu nasıl alıyor ?
Bunun sebebi nedir biri beni aydınlatabilirmi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
CPU FARKLARI??
ona bakılırsa popüler zombie escape sunucularında cpu kullanımı 70 80lerde geziyor 32 kişide gene 100 fps cpu konusuna takılma lag sorunu yoksa çok takılmayın
Linklerini gizle |
-
CPU FARKLARI??
peki CPU nedir ? fps ve sunucuya nasıl bir etkisi vardır ? Lag nedir ? fps ve sunucuya nasıl bir etkisi vardır ?burakxd383 yazdı: Cum Haz 25, 2021 5:05 pm ona bakılırsa popüler zombie escape sunucularında cpu kullanımı 70 80lerde geziyor 32 kişide gene 100 fps cpu konusuna takılma lag sorunu yoksa çok takılmayın
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CPU FARKLARI??
bende sana başta kullandığın eklentilerin arkada çok mantıksız işlem döndürmesinden bahsetsem ? mesela roket oyunu gibi ben %95 cpu gören ama lag ve ping yapmayan mod gördüm desem inanmazsın sen bence... sen bi holigan clanın left 4 dead 2 moduna benzeyen zombie escape moduna bi bak bence o mod %100 cpu kullanırken kasma yapmıyordu.hairless34 yazdı: Cum Haz 25, 2021 6:13 pmpeki CPU nedir ? fps ve sunucuya nasıl bir etkisi vardır ? Lag nedir ? fps ve sunucuya nasıl bir etkisi vardır ?burakxd383 yazdı: Cum Haz 25, 2021 5:05 pm ona bakılırsa popüler zombie escape sunucularında cpu kullanımı 70 80lerde geziyor 32 kişide gene 100 fps cpu konusuna takılma lag sorunu yoksa çok takılmayın
Linklerini gizle |
-
CPU FARKLARI??
ya sen hangi cpu dan bahsediyorsun ? :dburakxd383 yazdı: Cum Haz 25, 2021 6:24 pmbende sana başta kullandığın eklentilerin arkada çok mantıksız işlem döndürmesinden bahsetsem ? mesela roket oyunu gibi ben %95 cpu gören ama lag ve ping yapmayan mod gördüm desem inanmazsın sen bence... sen bi holigan clanın left 4 dead 2 moduna benzeyen zombie escape moduna bi bak bence o mod %100 cpu kullanırken kasma yapmıyordu.hairless34 yazdı: Cum Haz 25, 2021 6:13 pmpeki CPU nedir ? fps ve sunucuya nasıl bir etkisi vardır ? Lag nedir ? fps ve sunucuya nasıl bir etkisi vardır ?burakxd383 yazdı: Cum Haz 25, 2021 5:05 pm ona bakılırsa popüler zombie escape sunucularında cpu kullanımı 70 80lerde geziyor 32 kişide gene 100 fps cpu konusuna takılma lag sorunu yoksa çok takılmayın
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CPU FARKLARI??
stats yazdığında ne görüyorsan ondan bahsediyorum dostum başka neyden bahsedecemhairless34 yazdı: Cum Haz 25, 2021 6:31 pmya sen hangi cpu dan bahsediyorsun ? :dburakxd383 yazdı: Cum Haz 25, 2021 6:24 pmbende sana başta kullandığın eklentilerin arkada çok mantıksız işlem döndürmesinden bahsetsem ? mesela roket oyunu gibi ben %95 cpu gören ama lag ve ping yapmayan mod gördüm desem inanmazsın sen bence... sen bi holigan clanın left 4 dead 2 moduna benzeyen zombie escape moduna bi bak bence o mod %100 cpu kullanırken kasma yapmıyordu.hairless34 yazdı: Cum Haz 25, 2021 6:13 pm
peki CPU nedir ? fps ve sunucuya nasıl bir etkisi vardır ? Lag nedir ? fps ve sunucuya nasıl bir etkisi vardır ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 235
- Clan İsmi: Jesus Christ
CPU FARKLARI??
Kullandığın Sunucu'nun VDS Var Uzaktan Kontrollü Bilgisayar, Eklentilere Göre VDS'nin işlemcisi çalışır. VDS Normal Çalışır Ama VDS Şirketlerinde O Özel Bir Alan da Soğutarak Çalışmaktır. Eklenti'den Eklentiye Değişir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
CPU FARKLARI??
eklentinin kodlanış biçimine göre içerde dönen hareketlere görede değişiyor ama oyun içi fps düşüşünün başta temel nedenleri;Nejat Doğan yazdı: Cum Haz 25, 2021 7:48 pm Kullandığın Sunucu'nun VDS Var Uzaktan Kontrollü Bilgisayar, Eklentilere Göre VDS'nin işlemcisi çalışır. VDS Normal Çalışır Ama VDS Şirketlerinde O Özel Bir Alan da Soğutarak Çalışmaktır. Eklenti'den Eklentiye Değişir.
1. kullanılan oyuncu modelleri,
2. kullanılan silah modelleri,
3. harita,
4. çok efekt ve sprite kullanmak
gibi gibi sebeplerden genelde.
Linklerini gizle |
CPU FARKLARI??
Modeller olur, render yapan efektler olur, haritalar olur. Bunlar fpsi etkileyen etkenler. Cpu ya takılma , takılma derken Arkadaşın dediği gibi eklenti çok iyi yazılmıştır. Arkada döngü cpu yu söküp götürmüyordur sorun olmaz.
Linklerini gizle |