kücük bir kayit sistemi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 333
kücük bir kayit sistemi
Arkadaslar Serverde Rütbe sistemi yüklü fakat herkez birbirinin nickerline giriyor ve kavgalar cikiyor /reg sistemi cs duraginda calsmiyor diye biliyorum sizden ricam
Oyuncular /kayit yazinca panelde ip leri ve nickleri kayit olsa bile yeter bana yapa bilirseniz cok iyi olur
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
@ViTaLiTy.
@|.Gene[R]aL.|
@LSR
Oyuncular /kayit yazinca panelde ip leri ve nickleri kayit olsa bile yeter bana yapa bilirseniz cok iyi olur
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
@ViTaLiTy.
@|.Gene[R]aL.|
@LSR
Link: | |
Linklerini gizle |
kücük bir kayit sistemi
@Revenqe
Buyur sana ahım şahım kayıt sistemi. Reklam yok diye hatırlıyorum. Ben kullandım bu plugini bi aralar sonrada sw felan sıfırlanınca bıraktım kullanmayı. Scripting klasörünün içerisindeki plugini kuruyorsun(amxmodx in içine) diğerlerini ise bulundukları yerlere panelde yüklüyorsun.
Addons klasörünün dışındaki dosyaları ise ftp nin anasayfasına yüklüyorsun.
Buyur sana ahım şahım kayıt sistemi. Reklam yok diye hatırlıyorum. Ben kullandım bu plugini bi aralar sonrada sw felan sıfırlanınca bıraktım kullanmayı. Scripting klasörünün içerisindeki plugini kuruyorsun(amxmodx in içine) diğerlerini ise bulundukları yerlere panelde yüklüyorsun.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
kücük bir kayit sistemi
@redarmygaming Bro yükledim iyi hosta server 15 20 dakikada bir çökmeye basladi
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
kücük bir kayit sistemi
@redarmygaming nick listesinin linki atablirmisin bende silicemde aynı hata
Linklerini gizle |
-
kücük bir kayit sistemi
@redarmygaming bu 2 tane txt.dosyasi war reshelpmod yazanlar amxmodx klasöründe olmayan onları nereye atiyoruz ?redarmygaming yazdı:@Revenqe
birde sorunsuz calısıyormu nick kayit sistemleri sw lerde nikci kaydedince sw çöküyor ? ve nick listesi hangisi oluyor yani hangi ini dosyasi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
kücük bir kayit sistemi
sadece rshelpmotd.txt dosyasını yüklemen yeterlicixx13 yazdı:@redarmygaming bu 2 tane txt.dosyasi war reshelpmod yazanlar amxmodx klasöründe olmayan onları nereye atiyoruz ?redarmygaming yazdı:@Revenqe
birde sorunsuz calısıyormu nick kayit sistemleri sw lerde nikci kaydedince sw çöküyor ? ve nick listesi hangisi oluyor yani hangi ini dosyasi
yükleyeceğin yer: https://panel.csduragi.com/urun/webftp/dizin/cstrike/
Linklerini gizle |
kücük bir kayit sistemi
Arşivde dosyaların yerlerini ayarlı veririm. Dosyalar nerede ise oraya yükleyeceksiniz sadece.
Linklerini gizle |