Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Alışma Plugini

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
m3t3hann

Alışma Plugini

Mesaj gönderen m3t3hann »

Selamlar, bana bir menü sistemi lazım, Menü sisteminden kastım: ilk t ve ilk ct geçen oyuncuya kendine oyuncu seçme menüsü gelecek yani ilk t ve ilk ct mesela ctye menü açılcak kendi takımına oyuncu seç diye o sadece bir kişi seçicek setçiği kişi kendi takımına gelecek ve seçme sırası tye giren ilk kişiye gelecek ve tdeki adamda bir kişi seçecek böyle böyle bi sistem olmasını istiyorum bunu yapabilecek varsa buraya yazabilirmi kodu ve ilk t seçme sırası il t de olacak.Yardımcı olabilecek var mı?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Alışma Plugini

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Kardeşim şu yazıyı zamanın da yazmış olsaydın mac botu eklentisine ekletebilirdik belki ama gene de böyle bir eklenti yapabilen varsa bende alabilirim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

bestcore

Alışma Plugini

Mesaj gönderen bestcore »

Takım seçme menüsü ilk t'ye geçen oyuncuya verilip sonrasında sıra sıra 1 t 1 ct seçmek üzere takımlara dagıtılacak specdeki oyuncular bitince menu kapatılıp restart atılır fakat oyuncular serverden çıktıktan sonra ne olacak veya yeni birisi geldiğinde ? bu sadece maç yaparken mi olacak yoksa normal bir sunucuya mı kuracaksın ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoftysGaming
Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
Clan İsmi: Lofty's @ Gamin

Alışma Plugini

Mesaj gönderen LoftysGaming »

m3t3hann yazdı: Cum Oca 01, 2021 1:39 am Selamlar, bana bir menü sistemi lazım, Menü sisteminden kastım: ilk t ve ilk ct geçen oyuncuya kendine oyuncu seçme menüsü gelecek yani ilk t ve ilk ct mesela ctye menü açılcak kendi takımına oyuncu seç diye o sadece bir kişi seçicek setçiği kişi kendi takımına gelecek ve seçme sırası tye giren ilk kişiye gelecek ve tdeki adamda bir kişi seçecek böyle böyle bi sistem olmasını istiyorum bunu yapabilecek varsa buraya yazabilirmi kodu ve ilk t seçme sırası il t de olacak.Yardımcı olabilecek var mı?
Mantıklı güzel bir düşünce.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Victores

Alışma Plugini

Mesaj gönderen Victores »

Mükemmel fikir bence kesinlikle yapılmalı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
m3t3hann

Alışma Plugini

Özcan Örs yazdı: Cum Oca 01, 2021 3:46 pm Kardeşim şu yazıyı zamanın da yazmış olsaydın mac botu eklentisine ekletebilirdik belki ama gene de böyle bir eklenti yapabilen varsa bende alabilirim
hns oyuncusuyum ben yenilikler arıyorum hep aynı şekil sıkıldım artık.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
m3t3hann

Alışma Plugini

bestcore yazdı: Cum Oca 01, 2021 4:05 pm Takım seçme menüsü ilk t'ye geçen oyuncuya verilip sonrasında sıra sıra 1 t 1 ct seçmek üzere takımlara dagıtılacak specdeki oyuncular bitince menu kapatılıp restart atılır fakat oyuncular serverden çıktıktan sonra ne olacak veya yeni birisi geldiğinde ? bu sadece maç yaparken mi olacak yoksa normal bir sunucuya mı kuracaksın ?
normal bir sunucu denilebilir hns boost moduna özel birşey istiyorum.boost modundan kısaca bahsedecek olursam iki tane komutçu seçilir komutçuların söylediği kişiler adminler tarafından atılır ve boost başlar.bu adminler tarafından atılır kısmını istemiyorum komutçulara böyle bir menü gelsin istiyorum ve ilk t olmak üzere alışsınlar istiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala