Eklentideki SPR leri Kaldırma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 670
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Arkadaşlar ekteki konuda gelişmiş rank sistemi var. Ben oradaki spr leri istemiyorum sadece rank sistemi olsun istiyorum. Aynı zamanda konuşmaların önünde kişilerin rankları yazarsa çok güzel olur. Örnek olarak [silver 1] fatih : asd gibisinden.
Yapabilecek olursa şimdiden teşekkürler.
Konu: eklentiler-pluginler/gelismis-rank-sistemi-t46543.html
Yapabilecek olursa şimdiden teşekkürler.
Konu: eklentiler-pluginler/gelismis-rank-sistemi-t46543.html
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Bu chat eklentisi ;
ars_spr_appear_time - Sprite görünme süresi (kapatmak için 0 yapmayın, önerilmez!) Buda spr görünmesini kapıyor.
Bu kısımdada Silver I de yaptıgım gibi sagdaki isimleri sil .Birde precache kısmını sil.
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <ars>
native csd_chat_rutbe(oyuncu, const rutbe[])
public plugin_init() {
register_plugin("Rank Ver", "1.0", "PurposeLess");
}
public client_putinserver(id) {
RankVer(id);
}
{"Unranked", 20, ""},
{"Silver I", 20, ""},
{"Silver II", 24, "silver2"},
{"Silver III", 28, "silver3"},
{"Silver IV", 32, "silver4"},
{"Silver Elite", 36, "silverelite"},
{"Silver Elite Master", 40, "silverelitemaster"},
{"Gold Nova I", 45, "goldnova1"},
{"Gold Nova II", 50, "goldnova2"},
{"Gold Nova III", 55, "goldnova3"},
{"Gold Nova Master", 60, "goldnovamaster"},
{"Master Guardian I", 66, "masterguardian1"},
{"Master Guardian II", 72, "masterguardian2"},
{"Master Guardian Elite", 78, "masterguardianelite"},
{"Distinguished Master Guardian", 86, "distinguishedmasterguardian"},
{"Legendary Eagle", 95, "legendaryeagle"},
{"Legendary Eagle Master", 105, "legendaryeaglemaster"},
{"Supreme Master First Class", 110, "suprememasterfirstclass"},
{"The Global Elite", 120, "theglobalelite"}
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Teşekkürler. Kapatmak için 0 yapmayın önerilmez demiş sizce neden ?.
SPR leri yüklemedim sadece sma yı yükledim fakat yine oyuna girişte spr leri yüklemeye çalışıyor. Eklenti reapi olduğu için düzenlenmesini istedim.
SPR leri yüklemedim sadece sma yı yükledim fakat yine oyuna girişte spr leri yüklemeye çalışıyor. Eklenti reapi olduğu için düzenlenmesini istedim.
Linklerini gizle |
-
Rankname kısmında en sağdaki rankların spr isimleri precache kısmında onları çekip servere girenlere yüklüyor.Dediğim gibi yaparsan yüklemez.Diğer bilgiler için eklentinin yapımcısını beklemek lazım.DarkThrone yazdı: Pzt Ara 28, 2020 9:57 pm Teşekkürler. Kapatmak için 0 yapmayın önerilmez demiş sizce neden ?.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Teşekkürler Say eklentisinde şöyle bir hata aldım nasıl çözebilirim.bilalgecer47 yazdı: Pzt Ara 28, 2020 9:54 pm Bu chat eklentisi ;ars_spr_appear_time - Sprite görünme süresi (kapatmak için 0 yapmayın, önerilmez!) Buda spr görünmesini kapıyor.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <ars> native csd_chat_rutbe(oyuncu, const rutbe[]) public plugin_init() { register_plugin("Rank Ver", "1.0", "PurposeLess"); } public client_putinserver(id) { RankVer(id); }
Bu kısımdada Silver I de yaptıgım gibi sagdaki isimleri sil .Birde precache kısmını sil.Kod: Tümünü seç
{"Unranked", 20, ""}, {"Silver I", 20, ""}, {"Silver II", 24, "silver2"}, {"Silver III", 28, "silver3"}, {"Silver IV", 32, "silver4"}, {"Silver Elite", 36, "silverelite"}, {"Silver Elite Master", 40, "silverelitemaster"}, {"Gold Nova I", 45, "goldnova1"}, {"Gold Nova II", 50, "goldnova2"}, {"Gold Nova III", 55, "goldnova3"}, {"Gold Nova Master", 60, "goldnovamaster"}, {"Master Guardian I", 66, "masterguardian1"}, {"Master Guardian II", 72, "masterguardian2"}, {"Master Guardian Elite", 78, "masterguardianelite"}, {"Distinguished Master Guardian", 86, "distinguishedmasterguardian"}, {"Legendary Eagle", 95, "legendaryeagle"}, {"Legendary Eagle Master", 105, "legendaryeaglemaster"}, {"Supreme Master First Class", 110, "suprememasterfirstclass"}, {"The Global Elite", 120, "theglobalelite"}
AMX Mod X Compiler 1.10.0.5392
Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase
Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team
SayRank.sma(11) : error 017: undefined symbol "RankVer"
1 Error.
Could not locate output file SayRank.amx (compile failed).
Linklerini gizle |
-
Kodu eksik çekmişim kusura bakma buyur ;DarkThrone yazdı: Pzt Ara 28, 2020 10:02 pmTeşekkürler Say eklentisinde şöyle bir hata aldım nasıl çözebilirim.bilalgecer47 yazdı: Pzt Ara 28, 2020 9:54 pm Bu chat eklentisi ;ars_spr_appear_time - Sprite görünme süresi (kapatmak için 0 yapmayın, önerilmez!) Buda spr görünmesini kapıyor.Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <ars> native csd_chat_rutbe(oyuncu, const rutbe[]) public plugin_init() { register_plugin("Rank Ver", "1.0", "PurposeLess"); } public client_putinserver(id) { RankVer(id); }
Bu kısımdada Silver I de yaptıgım gibi sagdaki isimleri sil .Birde precache kısmını sil.Kod: Tümünü seç
{"Unranked", 20, ""}, {"Silver I", 20, ""}, {"Silver II", 24, "silver2"}, {"Silver III", 28, "silver3"}, {"Silver IV", 32, "silver4"}, {"Silver Elite", 36, "silverelite"}, {"Silver Elite Master", 40, "silverelitemaster"}, {"Gold Nova I", 45, "goldnova1"}, {"Gold Nova II", 50, "goldnova2"}, {"Gold Nova III", 55, "goldnova3"}, {"Gold Nova Master", 60, "goldnovamaster"}, {"Master Guardian I", 66, "masterguardian1"}, {"Master Guardian II", 72, "masterguardian2"}, {"Master Guardian Elite", 78, "masterguardianelite"}, {"Distinguished Master Guardian", 86, "distinguishedmasterguardian"}, {"Legendary Eagle", 95, "legendaryeagle"}, {"Legendary Eagle Master", 105, "legendaryeaglemaster"}, {"Supreme Master First Class", 110, "suprememasterfirstclass"}, {"The Global Elite", 120, "theglobalelite"}
AMX Mod X Compiler 1.10.0.5392 Copyright (c) 1997-2006 ITB CompuPhase Copyright (c) 2004-2013 AMX Mod X Team SayRank.sma(11) : error 017: undefined symbol "RankVer" 1 Error. Could not locate output file SayRank.amx (compile failed).
#include <amxmodx>
#include <ars>
native csd_chat_rutbe(oyuncu, const rutbe[])
public plugin_init() {
register_plugin("Rank Ver", "1.0", "PurposeLess");
}
public client_putinserver(id) {
RankVer(id);
}
public ars_rank_up(const id) {
RankVer(id);
}
RankVer(const id) {
new rankname[32];
ars_get_user_rankname(id, rankname, charsmax(rankname));
csd_chat_rutbe(id, rankname);
}
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Serverda, attığım rank eklentisi ve senin attığın say eklentisi var rank eklentisi çalışıyor Teşekkürler fakat say eklentisi isim başında gözükmüyor. Map değiştim aç kapat vs yaptım plugıns ini de yazılı. Ekstra bir şey yüklemem gerekiyor mu veya yapmam.
Linklerini gizle |
-
CSDurağı paneldeki Admin Chat eklentisi kullanıyorsanız,Çalışacaktır.DarkThrone yazdı: Pzt Ara 28, 2020 10:12 pm Serverda, attığım rank eklentisi ve senin attığın say eklentisi var rank eklentisi çalışıyor Teşekkürler fakat say eklentisi isim başında gözükmüyor. Map değiştim aç kapat vs yaptım plugıns ini de yazılı. Ekstra bir şey yüklemem gerekiyor mu veya yapmam.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Eklenti kapalıydı açtım çalıştı. Teşekkürler.bilalgecer47 yazdı: Pzt Ara 28, 2020 10:13 pmCSDurağı paneldeki Admin Chat eklentisi kullanıyorsanız,Çalışacaktır.DarkThrone yazdı: Pzt Ara 28, 2020 10:12 pm Serverda, attığım rank eklentisi ve senin attığın say eklentisi var rank eklentisi çalışıyor Teşekkürler fakat say eklentisi isim başında gözükmüyor. Map değiştim aç kapat vs yaptım plugıns ini de yazılı. Ekstra bir şey yüklemem gerekiyor mu veya yapmam.
Linklerini gizle |
-
Spriteları kaldırmak istiyorsanız sadece eklentideki yoruma isteğinizi belirtin. Bir şeyleri silip, cvarı 0 yapmayın. Önerilmez yazdıysam önerilmiyordur. Nedeni ise set_task a bağlı olması. 0 yaparsanız set_task 0 a dönecektir. Sadece yoruma spritesız hâlini istediğinizi yazın, yakın zamanda güncelleyeceğim.
Linklerini gizle |