Konu Başlığından Anlaşılacağı üzere mesela diyelim ki de_dust2 haritası oylama açıldı veya bir admin açtı bu haritanın süresi normal harita süresi yerine ''50'' dakika olsun ama gene diğer haritalarda serverin ayarladığı tüm haritalarda geçerli olacak timelimit değerinde kalsın.
Bunu bir Zombie Escape Serverinde gördüm ve diğer modlar içinde çok faydalı olabileceğini düşünüyorum. Yardımsever Coder arkadaşlarımı konuya bekliyorum.
#include <amxmodx>
new const haritalar[][] =
{
"de_dust2",50,
"de_mirage",30
}
public plugin_init()
{
register_plugin("Otomatik Harita Süresi Ayarlayıcı","0.1","Leeyé");
new mapname[MAX_MAPNAME_LENGTH];
get_mapname(mapname,charsmax(mapname));
for(new i ; i < sizeof(haritalar) ; i++)
{
if(equal(mapname,haritalar[i][0]))
{
set_cvar_num("mp_timelimit",haritalar[i][1]);
break;
}
}
}
haritalar dizesine istediğiniz haritayı ekleyebilirsiniz. Tırnak içerisine harita isimi yazıyorsunuz, sayılı kısıma ise istediğiniz harita süresini yazıyorsunuz.
#include <amxmodx>
{
"de_dust2",50,
"de_mirage",30
}
public plugin_init()
{
{
{
break;
}
}
}
haritalar dizesine istediğiniz haritayı ekleyebilirsiniz. Tırnak içerisine harita isimi yazıyorsunuz, sayılı kısıma ise istediğiniz harita süresini yazıyorsunuz.
Çok teşekkür ediyorum hocam anlamadığım kısım şurası; ( "de_mirage",30 ) burada 30'dan sonra virgül konulmamış koymamıza gerek var mı yoksa altında başka harita olmadığı için mi konulmadı
#include <amxmodx>
{
"de_dust2",50,
"de_mirage",30
}
public plugin_init()
{
{
{
break;
}
}
}
Çok teşekkür ediyorum hocam anlamadığım kısım şurası; ( "de_mirage",30 ) burada 30'dan sonra virgül konulmamış koymamıza gerek var mı yoksa altında başka harita olmadığı için mi konulmadı
Yeni bir harita eklemek istediğinizde virgül koymalısınız. Aksi taktirde hata verecektir. Son satıra virgül koymak bir şeyi değiştirmiyor. Fakat, sizeof da bir boşluk yaratabilir Hiç denemedim son satıra virgül koymayı, tahminimce bir boşluk yaratacaktır.
Yardımın için sağol Ömer Lakin şöyle bir konu bırakıyım buraya. Genel forumda bilmeyenler ve bu konuyu da ilgilendirdiği için.
Zaten panelde olan bir özellik için plugin yüklemeye gerek yoktur.
bkz : viewtopic.php?p=273987#p273987
OPC Line yazdı: Pzr Ara 27, 2020 2:02 am
Yardımın için sağol Ömer Lakin şöyle bir konu bırakıyım buraya. Genel forumda bilmeyenler ve bu konuyu da ilgilendirdiği için.
Zaten panelde olan bir özellik için plugin yüklemeye gerek yoktur.
bkz : viewtopic.php?p=273987#p273987
Bu bahsettiğini denedim hocam lakin olmadı. Olmadığı için buraya konu açtım..