Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Gezinme Modu Edit

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
yusufbtmz
Server Ip/DNS: 213.238.173.22
Clan İsmi: Jamaika Gaming

Gezinme Modu Edit

Mesaj gönderen yusufbtmz »

Gezinme modunu forumdan alıp menülerini vb özelleştirdim biraz fakat birkaç bug var.Düzeltebilecek olursa sevinirim.
1-) Hayir İstemiyorum secenegine tiklayinca hicbir sey olmuyor menu kapanmasini istiyorum.
2-) Gezinme moduna geçince revlenilmiyor.
3-) Gezinme modu CT Takımındada çıkıyor.
4-) Gezinme moduna girdikten sonra Hayalet Modundan Cikmak tusuna basinca cikmiyor.
5-) Gezinmek İster Misin ? Yazisi bolumune evet'e tiklayinca , Hala üstte Gezinmek İster Misin ? yaziyor onu Gezinme Modu olarak degismesini istiyorum.
GezinmeModu.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

1000DAYS

Gezinme Modu Edit

Mesaj gönderen 1000DAYS »

PurposeLess temiz bir tane yapacak müsait zamanında, bende onu bekliyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

1Adam

Gezinme Modu Edit

Mesaj gönderen 1Adam »

yusufbtmz yazdı: Sal Ara 22, 2020 10:36 pm Gezinme modunu forumdan alıp menülerini vb özelleştirdim biraz fakat birkaç bug var.Düzeltebilecek olursa sevinirim.
1-) Hayir İstemiyorum secenegine tiklayinca hicbir sey olmuyor menu kapanmasini istiyorum.
2-) Gezinme moduna geçince revlenilmiyor.
3-) Gezinme modu CT Takımındada çıkıyor.
4-) Gezinme moduna girdikten sonra Hayalet Modundan Cikmak tusuna basinca cikmiyor.
5-) Gezinmek İster Misin ? Yazisi bolumune evet'e tiklayinca , Hala üstte Gezinmek İster Misin ? yaziyor onu Gezinme Modu olarak degismesini istiyorum.
GezinmeModu.sma
eee bu gezinme modumu kim yapti bakalım buna bi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala