Kendi Sunucumda Kulladigimi Attim Okadar Calısıyordu Ama Bidakine Dikkat Edecegim sagolunColditz yazdı: Cum Ara 11, 2020 3:39 pmSpawn komutuna ölü olup olmadığını kontrol etmen lazım, çünkü oyuncu sunucuya girdiğinde takım seçiyor ve spawn olarak algılanıyor.1Adam yazdı: Cum Ara 11, 2020 3:36 pm Buyurun Deneyin ;
Kod: Tümünü seç
public OyuncuDogunca(iP_ID) { set_entvar(iP_ID,var_health, Float:get_entvar(iP_ID,var_health) + 20000.0); }
basit bir eklenti
Moderatör: Moderatörler
-
basit bir eklenti
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 188
basit bir eklenti
teşekkürler istediğim gibi acaba bu konu içerisinde farklı bir şey daha isteyebilir miyim yoksa farklı konu mu açmam gerekColditz yazdı: Cum Ara 11, 2020 3:38 pm 449dan yüksek hasar yiyince yazı yazacak şekilde ayarladım.
+ 20000 hp
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <reapi> public plugin_init() { register_plugin("Lazer Damage", "1.0", "PurposeLess"); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_Spawn, "@CBasePlayer_Spawn", .post = true); RegisterHookChain(RG_CBasePlayer_TakeDamage, "@CBasePlayer_TakeDamage", .post = true); } @CBasePlayer_Spawn(const pPlayer) { if(!is_user_alive(pPlayer)) { return; } set_entvar(pPlayer, var_health, 20000.0); } @CBasePlayer_TakeDamage(const pVictim, pInflictor, pAttacker, Float:flDamage, bitsDamageType) { if(is_user_connected(pAttacker) || flDamage < 450) { return; } client_print_color(pVictim, pVictim, "Lazerden %i damage yedin!", flDamage); }
Linklerini gizle |
-
basit bir eklenti
Çalışmasına çalışır fakat ölü birinin canını ayarlarsanız log verir. Sunucu bile çökeltebiliyor bazı durumlarda, sadece önlem.1Adam yazdı: Cum Ara 11, 2020 3:40 pm Kendi Sunucumda Kulladigimi Attim Okadar Calısıyordu Ama Bidakine Dikkat Edecegim sagolun

@Victores
Yeni bir konu açmanı tavsiye ederim.
Linklerini gizle |
-
basit bir eklenti
Teşkkürler Hocam Bu Benim Konuyu Aladınızmı Jail Olan Bu Testere Filan Anlamdıysanız Eklentiy Daha Detaylı Anlatıcam

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 188
basit bir eklenti
tamamdır teşekkür ederimColditz yazdı: Cum Ara 11, 2020 3:43 pmÇalışmasına çalışır fakat ölü birinin canını ayarlarsanız log verir. Sunucu bile çökeltebiliyor bazı durumlarda, sadece önlem.1Adam yazdı: Cum Ara 11, 2020 3:40 pm Kendi Sunucumda Kulladigimi Attim Okadar Calısıyordu Ama Bidakine Dikkat Edecegim sagolun
@Victores
Yeni bir konu açmanı tavsiye ederim.
Linklerini gizle |