Voice
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Voice
Merhabalar ufak bir plugin isteginde bulunacaktım veya kodu varsa alıcaktım. sv_alltalk 0 yaptıgımız zaman karsı yasayan takımlar bırbırını duymuyor ama ölü olan karsıt takımdakı oyuncular birbirini duyuyor ben bunun da aynı sekılde ölü olan oyuncular bırbırının voicesini duymasın istiyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Voice
Normalde 0 yaptığın zaman ölülerin canlılarla mikrafondan konuşmasını da engellemiş olursun ama niye böyle olmuş anlamadım.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=602274 bu plugini dene belki işini görür.
vm_alives < 0|1|2 >
Canlı oyuncuların duyabildikleri : 0:canlı takım arkadaşları - 1:canlı oyuncular - 2:herkes(def: 1)
vm_deads < 0|1|2 >
Ölü oyuncuların duyabildikleri : 0:ölü takım arkadaşları - 1:ölü oyuncular - 2:herkes(def: 2)
Boostta
vm_alives 0 yaparsan canlılar sadece kendi takımından canlı olanları duyar
vm_deads 0 yaparsan ölüler sadece kendi takımından ölü olanları duyar
Ayrıca şu konsol komutları da işine yarar ayrıyeten:
+adminvoice => admin olarak bütün oyunculara konusursun ve butun oyuncular mutelenir
+interadminvoice => admin olarak diğer bütün adminlere konuşursun, diger oyuncular seni duymaz
+adminlisten => admin olarak bütün oyuncuları duyarsın
amx_mute/amx_unmute => map sonuna kadar birilerinin mikrafonunu mutelersin yada mutesini kaldırırsın.
say(_team) /vm
Oyunculara ses ayarlarını gösterir
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=602274 bu plugini dene belki işini görür.
vm_alives < 0|1|2 >
Canlı oyuncuların duyabildikleri : 0:canlı takım arkadaşları - 1:canlı oyuncular - 2:herkes(def: 1)
vm_deads < 0|1|2 >
Ölü oyuncuların duyabildikleri : 0:ölü takım arkadaşları - 1:ölü oyuncular - 2:herkes(def: 2)
Boostta
Ayrıca şu konsol komutları da işine yarar ayrıyeten:
+adminvoice => admin olarak bütün oyunculara konusursun ve butun oyuncular mutelenir
+interadminvoice => admin olarak diğer bütün adminlere konuşursun, diger oyuncular seni duymaz
+adminlisten => admin olarak bütün oyuncuları duyarsın
amx_mute/amx_unmute => map sonuna kadar birilerinin mikrafonunu mutelersin yada mutesini kaldırırsın.
say(_team) /vm
Oyunculara ses ayarlarını gösterir
En son Snake. tarafından Pzr Ara 06, 2020 12:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Voice
Bununla +voicerecord'a müdahale edemezsiniz.Snake. yazdı: Pzr Ara 06, 2020 12:19 pm Normalde 0 yaptığın zaman ölülerin canlılarla mikrafondan konuşmasını da engellemiş olursun ama niye böyle olmuş anlamadım.
vm_alives < 0|1|2 >
vm_deads < 0|1|2 >
Boostta
Kod: Tümünü seç
amx_cvar amx_deadchat 0
Ek olarakta eğer istersen ölu olan kişileri muteleme eklentisi kullanarakta bunun önüne geçebilirsin.
Linklerini gizle |