Hlds Adminlik
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 212
Hlds Adminlik
Arkadaşlar sorun hala çözülmedi ve /admin yazıncada online admin yok tarzı bir yazı çıkıyor
Link: | |
Linklerini gizle |
Hlds Adminlik
amxx plugins komutu gönderip çalışan eklentilere bakın, admin.amxx çalışıyor ise eklentisel bir sıkıntı yoktur.
users.ini içerisine adminlik yazın, oyuna sunucuya amx_reloadadmins komutu göndererek kaç admin tanımlı olduğuna bakın. Eğer 0 dönüyor ise users.ini ye nasıl yazdığınıza dikkat edin. Eğer adminliği görüyorsa adminliğe girerken hata yapıyorsunuzdur oyunda.
users.ini içerisine adminlik yazın, oyuna sunucuya amx_reloadadmins komutu göndererek kaç admin tanımlı olduğuna bakın. Eğer 0 dönüyor ise users.ini ye nasıl yazdığınıza dikkat edin. Eğer adminliği görüyorsa adminliğe girerken hata yapıyorsunuzdur oyunda.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs18.csduragi.com
- Clan İsmi: GökBörü DM
- İletişim:
Hlds Adminlik
undead52 yazdı: Cum Eyl 29, 2017 8:43 pmArkadas HLds yazmis gormuyormusun ?Switch yazdı:Hlsw den bahsedıyor yanlız.undead52 yazdı:plugins.ini ve users.ini yi buraya kopyalayin veya /admin yazarken adminliginiz gozukuyormu ?
dostum Konu Basligini HLDS olarak gordugum icin yaziyorum HLDS server baslattim sonra HLDS icin panel kurdum ordan adminlik yazdim map degistim nick e adminlik yazilmiyor ne yaptiysam cozemedim Normal HLDS degil de botlarla kurunca adminlik calisiyor bu sorunu nasil coze bilirim iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
Hlds Adminlik
efsane, klas, mükemmel, iş bitirici, çocukluk kahramanı olan bir adamın youtube'den videolarını izle dostum
[bknz: Hakan Unique]

Linklerini gizle |