Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Günler veya haftalar önce yanımızda olan Özcan kardeşimin klanını görmüşsünüzdür. Biz yanımızda olanların da klan ismini yazmıştık, halen beraberiz sadece burayı ben yönetmeye karar verdim.
Yanlış anlamışın önceden öyle olabilir bişe diyemem fakat genel olarak konuştum sadece 2 ipiden bahsetmedim çünkü hep server isimleri değişiyor veya ortak oluyolar başkaları ip beklerken gidip ortak olup kolay yoldan alıyolar hatta ömer telli herkezin panellerini incelese farklı ipiden ödeme yapılmıştır hatta farklı iplerden ana panele giriş yapıldığını görecektir
Sonra hakaret edince de yasak yiyoruz. Kardeşim daha ne dediğini bilmiyorsun burda konu açıyorsun. genel konuştum diyip bizim ip adresimizi vermek nasıl bir kafadır ? Ortak oluruz yada olmayız SANANE SANANE? Ortaklık ne zamandan beridir yasak olmuşta biz bilmiyoruz. Server de biz varız istediğimiz ismi kullanırız değişiriz bundan SANANE? Bir daha ki sefere genellemenin ne olduğunu araştır sonra gelip burda konuş ve lütfen yetkililer şu saçma sapan konuyu kaldırın gereksiz yere böyle konular açıyorlar.
anlıyorum dostum senide küçük çocuklar gibi atarlı konuşuyorsun anlıyorum. çoğu ortak clanlar anapaneli veriyolar bu yasak kendi serverine böyle bi yorum görünce kudurmuşun gibi duruyor KONU KİLİT BİLDİRİMLER KAPALI GO
CrowwX yazdı: Prş Kas 12, 2020 3:15 pm
Daha 1 2 hafta önce başka server varken şuan başka clan gelmiş ve üstelik kiralıklarda değildi bence server sahibiyle anlaşıp kirayı ödeyelim server ipiyi bize ver yönetelim tarzı şeyler yasaklansın biz 1 2 ay ip bekliyoz adamlar anlaşıp ortaklık teklif ediyor