Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server değiştirme

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
CrowwX

Server değiştirme

Mesaj gönderen CrowwX »

Özcan Örs yazdı: Prş Kas 12, 2020 5:53 pm
CrowwX yazdı: Prş Kas 12, 2020 4:10 pm
ulyoS yazdı: Prş Kas 12, 2020 3:43 pm Tabi canım kesinlikle öyle ; server-tanitimi-clan-tanitimi/via-prime ... 42777.html

Günler veya haftalar önce yanımızda olan Özcan kardeşimin klanını görmüşsünüzdür. Biz yanımızda olanların da klan ismini yazmıştık, halen beraberiz sadece burayı ben yönetmeye karar verdim.
:lol: Yanlış anlamışın önceden öyle olabilir bişe diyemem fakat genel olarak konuştum sadece 2 ipiden bahsetmedim çünkü hep server isimleri değişiyor veya ortak oluyolar başkaları ip beklerken gidip ortak olup kolay yoldan alıyolar hatta ömer telli herkezin panellerini incelese farklı ipiden ödeme yapılmıştır hatta farklı iplerden ana panele giriş yapıldığını görecektir :)
Sonra hakaret edince de yasak yiyoruz. Kardeşim daha ne dediğini bilmiyorsun burda konu açıyorsun. genel konuştum diyip bizim ip adresimizi vermek nasıl bir kafadır ? Ortak oluruz yada olmayız SANANE SANANE? Ortaklık ne zamandan beridir yasak olmuşta biz bilmiyoruz. Server de biz varız istediğimiz ismi kullanırız değişiriz bundan SANANE? Bir daha ki sefere genellemenin ne olduğunu araştır sonra gelip burda konuş ve lütfen yetkililer şu saçma sapan konuyu kaldırın gereksiz yere böyle konular açıyorlar.
anlıyorum dostum senide küçük çocuklar gibi atarlı konuşuyorsun anlıyorum. çoğu ortak clanlar anapaneli veriyolar bu yasak kendi serverine böyle bi yorum görünce kudurmuşun gibi duruyor KONU KİLİT BİLDİRİMLER KAPALI ;) GO

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

'Umut KÜKRER ⚡
Server Ip/DNS: CS60.COM - CS16.NET
Clan İsmi: Destroyer

Server değiştirme

Mesaj gönderen 'Umut KÜKRER ⚡ »

CrowwX yazdı: Prş Kas 12, 2020 3:15 pm Daha 1 2 hafta önce başka server varken şuan başka clan gelmiş ve üstelik kiralıklarda değildi bence server sahibiyle anlaşıp kirayı ödeyelim server ipiyi bize ver yönetelim tarzı şeyler yasaklansın biz 1 2 ay ip bekliyoz adamlar anlaşıp ortaklık teklif ediyor

cs22.png
42.png
Cs42 ipsi birleşme oldu

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

yusufbtmz
Server Ip/DNS: 213.238.173.22
Clan İsmi: Jamaika Gaming

Server değiştirme

Mesaj gönderen yusufbtmz »

Cs15 daha 1 hafta önce YouKnowMyName idi şimdi TİM'e döndü bunun açıklaması nedir?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BoSs*
Clan İsmi: PatronClan

Server değiştirme

Mesaj gönderen BoSs* »

arkadaşlar amacınızı anlamadım bu ıp den odenmıs su ıp den odenmıs bız 3 ortagız suanlık 3 karttanda cekıldı + olarak panele para atarken onlarda varsa kendi ininal kartlarından atmasını ıstıyorum cocugun parayı nereye attıgını anlasın diye bide sw benım degılmı ıster patron yaparım ıster alcatraz ısterse ısımsız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli