Rica etsem yardımcı olur musunuz?
Moderatör: Moderatörler
-
SaLt0x
Konu Sahibi - Mesajlar: 10
İntertten bu eklentiyi çok aradım en sonunda bugsuz bir tane bulabildim fakat eklenti jail mod üzerine kurulmuş bir eklenti olduğu için pro maplarda doğru bir şekilde kullanılamıyor. Ben bunu düzeltmek için çok uğraştım ama bir türlü yapamadım.
Eklenti oyuncular ölünce oyuna etkisiz bir şekilde oyuncuların oyun içerisinde gezinebilmelerini sağlıyor. Fakat dediğim gibi jail modu düşünülerek yapılmış ve jailde Lr konusu için T takımında son bir oyuncusu kaldığında son kalan oyuncu Lr atabilmesi için T takımındaki gezinme modunda olan oyuncular öldürülüyor. Ben bunu pro maplarda kullanmak istiyorum.
İstediğim son bir oyuncu kalınca değil takımdaki tüm oyuncular ölünce gezinme modundaki oyuncular ölsün.
Not: Ayrıca bu gezinme modu sadece T takımı için geçerli bunu iki takım için de geçerli olması şeklinde ayarlayabilirseniz benim çok daha işime yarayacaktır.
Şimdiden teşekkürler.
Eklenti oyuncular ölünce oyuna etkisiz bir şekilde oyuncuların oyun içerisinde gezinebilmelerini sağlıyor. Fakat dediğim gibi jail modu düşünülerek yapılmış ve jailde Lr konusu için T takımında son bir oyuncusu kaldığında son kalan oyuncu Lr atabilmesi için T takımındaki gezinme modunda olan oyuncular öldürülüyor. Ben bunu pro maplarda kullanmak istiyorum.
İstediğim son bir oyuncu kalınca değil takımdaki tüm oyuncular ölünce gezinme modundaki oyuncular ölsün.
Not: Ayrıca bu gezinme modu sadece T takımı için geçerli bunu iki takım için de geçerli olması şeklinde ayarlayabilirseniz benim çok daha işime yarayacaktır.
Şimdiden teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
eklenti,
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
SaLt0x
Eklenti her iki takımda da çalışıyor, fakat bazı sorunlar var. Ölünce otomatik olarak menü açılmıyor ama bu sorun değil say komutu ekleyerek açabildim ölüyken. Gezinme moduna girdikten sonra bu sefer herhangi bir takımdam ölen ilk kişi ile birlikte ben de yani gezinme modundaki oyuncu da ölüyor. Yani bir öncekinde son bir kişi kala gerçekleşen komutlar bunda ise gezinme moduna girdikten hemen sonra ölen ilk kişi ile birlikte gerçekleşiyor.
| Linklerini gizle |
deneyip bilgi verirsin,
| Linklerini gizle |
-
SaLt0x
Usta malesef durum aynı. Gezinme moduna geçtikten sonra ölen ilk kişi ile birlikte ben de ölüyorum.
| Linklerini gizle |
-
SaLt0x
tabii ki çözülür. deneyip bilgi verir misin,
| Linklerini gizle |
-
SaLt0x
Çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için. Fakat olmuyor malesef. Durum hala aynı. Gezinme moduna girdikten hemen sonra ölen ilk kişi ile birlikte gezinme modundaki kişi de ölüyor.Aconyonn yazdı: Pzt Eyl 28, 2020 1:05 pm tabii ki çözülür. deneyip bilgi verir misin,Gezinme_Modu.sma
| Linklerini gizle |
tekrar dener misiniz,
| Linklerini gizle |
-
SaLt0x