ze semiclip eklentisi veya problemi
Moderatör: Moderatörler
-
EnesReiS`
Konu Sahibi - Mesajlar: 1136
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
merhabalar,
zombie escape modunda helikopter,tren veya herhangi bir uçan birşeye bindiğinde 2 oyuncu iç içe girdiğinde bug olup canı hızlı bir şekilde inmeye başlıyor ve ölüyor. Bunun sorununu veya bununla ilgili herhangi bir eklenti paylaşabilecek varsa yardım edebilir mi.
şimdiden teşekkür ederim.
zombie escape modunda helikopter,tren veya herhangi bir uçan birşeye bindiğinde 2 oyuncu iç içe girdiğinde bug olup canı hızlı bir şekilde inmeye başlıyor ve ölüyor. Bunun sorununu veya bununla ilgili herhangi bir eklenti paylaşabilecek varsa yardım edebilir mi.
şimdiden teşekkür ederim.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
araştırmalar araştırmalar
. buradan ulaşabilirsin viewtopic.php?p=134298#p134298
| Linklerini gizle |
-
EnesReiS`
kral inanki baya araştırdım bu 2 gündür bununla ilgili aramalar yapıyorum hepsini denedim ama teki işe yaramamıştı şimdi bunu deniycem haber veririm.Aconyonn yazdı: Prş Eyl 24, 2020 1:24 am araştırmalar araştırmalar. buradan ulaşabilirsin viewtopic.php?p=134298#p134298
| Linklerini gizle |
-
EnesReiS`
işe yaramadı dostum,sanki hep aynı eklentiyi kuruyorum gibi hep aynı sonuçları alıyorum. doğru şeyleri hep yapıyorum,nedense dediğim gibi aynı :/Aconyonn yazdı: Prş Eyl 24, 2020 1:24 am araştırmalar araştırmalar. buradan ulaşabilirsin viewtopic.php?p=134298#p134298
| Linklerini gizle |
-
semihh6060
- Clan İsmi: Global Infect.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=167330 Bu sorunsuz semiclip.
Kurduktan sonra eğer grab düzgün çalışmıyorsa ; painshockfreeyi değiştir. Çünkü o grabı bozabiliyor.
Kurduktan sonra eğer grab düzgün çalışmıyorsa ; painshockfreeyi değiştir. Çünkü o grabı bozabiliyor.
| Linklerini gizle |
-
semihh6060
- Clan İsmi: Global Infect.
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=167330 Bu sorunsuz semiclip.
zp_team_semiclip
scm_traceline_fix
scm_entity_editor
Eklentilerden semiclipi kapatmayı unutma.
zp_team_semiclip
scm_traceline_fix
scm_entity_editor
| Linklerini gizle |
-
EnesReiS`
dostum o dediğini çok kez yaptım ama yine olmuyor,ayrıca eklentilerden semiclip kapatma olayı nedir bakıyorum öyle birşey yok eklentiler bölümündesemihh6060 yazdı: Prş Eyl 24, 2020 1:41 pm https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=167330 Bu sorunsuz semiclip.
zp_team_semiclip
scm_traceline_fix
scm_entity_editor
| Linklerini gizle |
-
vatanc
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
panelde guard anti hile yazan yerde semiclip eklentisi var onu kapayın ve yüklediğiniz eklentileri kurun öyle deneyim eyer olmasa tekrardan yazın size semiclip eklentisi atacağımEnesReiS` yazdı: Prş Eyl 24, 2020 5:16 pmdostum o dediğini çok kez yaptım ama yine olmuyor,ayrıca eklentilerden semiclip kapatma olayı nedir bakıyorum öyle birşey yok eklentiler bölümündesemihh6060 yazdı: Prş Eyl 24, 2020 1:41 pm https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=167330 Bu sorunsuz semiclip.
zp_team_semiclip
scm_traceline_fix
scm_entity_editor
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
-
EnesReiS`
olmadıvatanc yazdı: Prş Eyl 24, 2020 5:24 pmpanelde guard anti hile yazan yerde semiclip eklentisi var onu kapayın ve yüklediğiniz eklentileri kurun öyle deneyim eyer olmasa tekrardan yazın size semiclip eklentisi atacağımEnesReiS` yazdı: Prş Eyl 24, 2020 5:16 pmdostum o dediğini çok kez yaptım ama yine olmuyor,ayrıca eklentilerden semiclip kapatma olayı nedir bakıyorum öyle birşey yok eklentiler bölümündesemihh6060 yazdı: Prş Eyl 24, 2020 1:41 pm https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=167330 Bu sorunsuz semiclip.
zp_team_semiclip
scm_traceline_fix
scm_entity_editor
| Linklerini gizle |