Amxx,Yüklerken Dosya Türü
Yüklediğiniz dosyanın tipi sadece txt|bsp|wav|mdl|res|wad|ini|cfg|spr|bmp|tga|sma|ini|mp3|tga|inc olabilir. hatasını alıyorum yardım edin
ilk olarak amxx uzantısının ne olduğunu bilmeliyiz. Amxx CS 1.6 serverın okuyabileceği/anlayabileceği bir uzantı türüdür. Biz bu dosyayı oluşturamayız, oluşturamadığımız gibi geri anlayabileceğimiz dile de çeviremeyiz (yabancı kaynaklarda bulunur, bakmayın bana). Fakat elimizde sma uzantısı varsa, yani bizim anlayabileceğimiz dil, o zaman compiler aracılığı ile CS 1.6 serverın anlayabileceği dile çevirebiliriz. Bu compiler aracı CSD panelinde gömülü. Biz eklenti yüklerken güvenlik sebebi ile sma yükleriz -> panel onu alır içini okur zararlı kod var mı diye -> compiler aracına verir -> compiler aranı onu amxx dosyasına çevirir -> plugins klasörüne atar.
Neden direk amxx dosyasını atamıyoruz diye soracak olursanız da, bu dosyanın içini okuyamıyoruz, okuyamadığımız için dosyanın içinde zararlı kod bulunabilir. Buda bırakın serverınızı, komple csdurağı serverlarının gitmesine sebebiyet verebilir.