csgo skin.ini hata
Moderatör: Moderatörler
-
tmykaan34
Konu Sahibi - Mesajlar: 66
csgo skin.ini hata
Selamlar csgo mod serverı kurdum fakat panele yüklediğim bmyenisilah.ini hatalı çıktı galiba olayı şöyle özetliyim,servera giriş yapıyorum tam yaparken csyi donduruyor ve otomatik olarak kapanıyor server çökmüyor ama servera da girilmiyor
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
tmykaan34
csgo skin.ini hata
+ olarak bu .ini dosyasını panelden sildiğim için skin menusu gelmiyor tek sorunum bu kaldı şuanlık yardım ederseniz çok seviniirm
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
csgo skin.ini hata
deneyip dönüş yapar mısın ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
tmykaan34
csgo skin.ini hata
kanka bu ini dosyasını hallettim sağolasın ilgilenmişsin ama sorunum bu dosya ile ilgili değil istersen smasını atayım, sorunum belirttiğim gibi "bmyenisilah.ini" dosyasında
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
-
tmykaan34
csgo skin.ini hata
hocam sma içerisinde ki skin menu "bmyenisilah.ini"'ye bağlı amxmodx>configs attığım zaman bu .ini dosyasını serverda çökme falan olmuyo,ama oyuna bağlanırken cs1.6 donuyo birden yani serverda çökme olmuyo ama servera da giriş yapılamıyo
| Linklerini gizle |
-
tmykaan34
csgo skin.ini hata
oyun donmasın diye "bmyenisilah.ini" dosyasını panelden sildim bu seferde menü içerisinde ki skin menu çalışmıyor yani anlayacağınız "bmyenisilah.ini" bu dosyayı halletmem lazım ama pek bişey anlamadım o yüzden yardım istiyorum hocam
| Linklerini gizle |
-
tmykaan34
csgo skin.ini hata
hocam ya da şöyle olabilir mi ? modelleri sma içine yazıp öyle atsak çözülür mü bu sorun ?
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
csgo skin.ini hata
herkeste mi aynı yoksa sizdemi donuyor ? Serverinizde şuan oyuncu varmı ?tmykaan34 yazdı: Pzt Ağu 24, 2020 9:06 pm hocam sma içerisinde ki skin menu "bmyenisilah.ini"'ye bağlı amxmodx>configs attığım zaman bu .ini dosyasını serverda çökme falan olmuyo,ama oyuna bağlanırken cs1.6 donuyo birden yani serverda çökme olmuyo ama servera da giriş yapılamıyo
| Linklerini gizle |
-
tmykaan34