Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

[ISTEK]Oyuncu tagı,rütbesi kilitleme

Eklenti sorunlarınız ve özel eklenti istekleriniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
ByKieL*

Mesaj gönderen ByKieL* »

Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim.

Selamlar,CSDuragi panelde yetki yazım bölümünde ki oyuncu tagı ve oyuncu rütbe bölümünü kilitleme,devre dışı bırakma gibi bir olay var mıdır? Çünkü bazı arkadaşlarımıza söylememize rağmen hala oyuncu tagı ve rütbesine [ADMIN] [KURUCU] falan yazıyorlar eğer bunun çözümü var ise söyler misiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OPC Line
Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
Clan İsmi: *YouKnowMyName*

Mesaj gönderen OPC Line »

ByKieL* yazdı: Pzr Ağu 23, 2020 11:25 pm Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim.

Selamlar,CSDuragi panelde yetki yazım bölümünde ki oyuncu tagı ve oyuncu rütbe bölümünü kilitleme,devre dışı bırakma gibi bir olay var mıdır? Çünkü bazı arkadaşlarımıza söylememize rağmen hala oyuncu tagı ve rütbesine [ADMIN] [KURUCU] falan yazıyorlar eğer bunun çözümü var ise söyler misiniz?
1) users.ini kullanmak. Yani adminler ve slotlar bölümü değilde users.iniden yetkinizi yazmanız. Örnek yetki yazımı bırakıyorum kullanırsanız. Zaten users.ini ve Adminler ve Slotlar bölümü birbirine bağlı şekilde çalışmakta. Yani users.iniden yazdığınız yetki Adminler ve Slotlar bölümüne direk düşmekte. Tersi şekilde aynı.
2) Yetkiver eklentisi kurmanız : Panel vermeden servere kuracağınız pluginle belirli yetkideki kişiler oyundan say(y) /yetkiver yazıp yetki yazabilir.

Kod: Tümünü seç

"STEAM_0:0:123456" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce" // steam yetki yazma 
"nick" "pw" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" // nonsteam yetki yazma 

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ByKieL*

Mesaj gönderen ByKieL* »

Teşekkürler yetkiver pluginini düşünüyordum da güzel ve gelişmiş bulamadım elinzde varsa atar mısınız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala