Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim.
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi bayramlar,bir tane şahıs geldi teamspeak sunucuma ve adı ''vovo[Kontrol]'''du kendisinin moderatör olduğunu ve tüm CSDuragi sunucularını gezip sunucuları oyladığını söyledi.Nickini forumda arattım ama bulamadım,gerçekten böyle bir moderatör var mı?
Şahsen ben inanmadım ve banladım.
Değişik bir konu.
Moderatör: Moderatörler
-
ByKieL*
Konu Sahibi - Mesajlar: 172
-
ulyoS
Değişik bir konu.
İyi yapmışsın, forum üzerinden veya CSDurağı üzerinden geldiğini söyleyen kişileri teyit ettir, yardımlarını kabul etme. Forumda aktif insanların isimleri ile TS3 gezen bir topluluk var evet.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
DarkThrone
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Değişik bir konu.
CSDuragi ekibinden kimse sizin ts nize gelmez. Panel, Yetki istemez. Tehdit Etmez.ByKieL* yazdı: Cum Tem 31, 2020 8:26 pm Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim.
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi bayramlar,bir tane şahıs geldi teamspeak sunucuma ve adı ''vovo[Kontrol]'''du kendisinin moderatör olduğunu ve tüm CSDuragi sunucularını gezip sunucuları oyladığını söyledi.Nickini forumda arattım ama bulamadım,gerçekten böyle bir moderatör var mı?
Şahsen ben inanmadım ve banladım.
| Linklerini gizle |
-
ByKieL*
Konu Sahibi - Mesajlar: 172
Değişik bir konu.
Evet biliyorum hatta adamı banladıktan sonra ben napıyorum dedim kendi kendime
ayrıca vovo diye birini de görmedim hiç forumda.
| Linklerini gizle |
-
EnesReiS`
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Değişik bir konu.
Dostum banla geç ya bunlar 2020 akıllıları,csduragiden hiçbir yönetim ekibi csduragi sunucularına bu zamana kadar müfettiş misali girmedi. Arada plugin konusunda felan girerler o kadar.
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Değişik bir konu.
artık o da zorEnesReiS` yazdı: Cmt Ağu 01, 2020 11:55 am Dostum banla geç ya bunlar 2020 akıllıları,csduragiden hiçbir yönetim ekibi csduragi sunucularına bu zamana kadar müfettiş misali girmedi. Arada plugin konusunda felan girerler o kadar.
| Linklerini gizle |