Levele Göre Skin Açma
Moderatör: Moderatörler
-
DarkThrone
Konu Sahibi - Mesajlar: 670
- Server Ip/DNS: cs.darkthronejb.com
- Clan İsmi: DarkThrone Jail
- İletişim:
Levele Göre Skin Açma
Arkadaşlar bir menumuz var menu içerisinde 10 tane skin var ilk girenlerde ikisi açılsın level 10a gelince ilk 4ü level 20 gelince ilk 8 i açılsın istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Bilgi Verir misiniz.
Örnek bir eklenti varsa ona da bakabilirim
Örnek bir eklenti varsa ona da bakabilirim
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Levele Göre Skin Açma
Level eklentisinin üstüne yapabilirsiniz, daha basit oradan buradan veri çekmektense. Yapınca atın örnek bir şey atıp size göstereyim.
| Linklerini gizle |
-
DarkThrone
- İletişim:
Levele Göre Skin Açma
Pek bir bilgim yok. Attığım eklentide bir modeli herkese açık diğer modeli Gold Nova 1 e açık hale getirebilecek var mı örnek olması açısından xxx.mdl diye atabilirsiniz oralar düzenlenir 
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
DarkThrone
- İletişim:
Levele Göre Skin Açma
Yapabilen var mı ? Kill sayısı ile çalışan Rank sistemi bu isterseniz menüdeki skinleri kill e göre nasıl acabilecegimizi de soyleyebilirsiniz herhangi bir bilgi
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Levele Göre Skin Açma
Yaptım, kendi kodlama stilime göre düzenledim biraz. Tabii kendi sunucumda da böyle bir sistem kullandığımdan ötürü benim moduma benzer şekilde yapamadım, ki paylaşacağım zaten modumu. Sadece mantığını anlaman için ufak bir xp bağlaması yaptım, bunu level bağlaması da yapabilirsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
DarkThrone
- İletişim:
Levele Göre Skin Açma
İhtiyacı olan çok kişi var sanırım baksanaulyoS yazdı: Sal Tem 21, 2020 10:24 pm Yaptım, kendi kodlama stilime göre düzenledim biraz. Tabii kendi sunucumda da böyle bir sistem kullandığımdan ötürü benim moduma benzer şekilde yapamadım, ki paylaşacağım zaten modumu. Sadece mantığını anlaman için ufak bir xp bağlaması yaptım, bunu level bağlaması da yapabilirsin.
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Levele Göre Skin Açma
Heycana gerek yok ki, CS78 modu da böyle isteyen kişiye atıyorum son halini baya güzel bir durumu mevcut. Sadece istemek rica etmek önemli o kadar, bundan sonrasını siz de halledersiniz, kolay iş merak etmeyin ama rank sisteminizi sevmedim bilginiz olsun.DarkThrone yazdı: Sal Tem 21, 2020 11:21 pm
İhtiyacı olan çok kişi var sanırım baksanabenim attığımı 6 kişi indirmiş senin attığını 5 ben daha bakamadım bile
Heyecanla bekliyoruz sanirim. İyi Forumlar
![]()
| Linklerini gizle |
-
DarkThrone
- İletişim:
Levele Göre Skin Açma
Eklentiye baktım eline sağlık. Evet düşündüğüm 78 deki gibiydi. Rankı yenı aramaya başladım nesini sevmedın acaba. Kill sayısına baglı olmasını mı degerlerın dusuk olmasını mı veya baska bır sey mıulyoS yazdı: Sal Tem 21, 2020 11:48 pmHeycana gerek yok ki, CS78 modu da böyle isteyen kişiye atıyorum son halini baya güzel bir durumu mevcut. Sadece istemek rica etmek önemli o kadar, bundan sonrasını siz de halledersiniz, kolay iş merak etmeyin ama rank sisteminizi sevmedim bilginiz olsun.DarkThrone yazdı: Sal Tem 21, 2020 11:21 pm
İhtiyacı olan çok kişi var sanırım baksanabenim attığımı 6 kişi indirmiş senin attığını 5 ben daha bakamadım bile
Heyecanla bekliyoruz sanirim. İyi Forumlar
![]()
| Linklerini gizle |
-
ulyoS
Levele Göre Skin Açma
Rank sistemi çok özensiz kodlanmış, nerden tutarsan tut çalıntı kodlar ve her hangi bir kayıt bağlaması yoktu hatırladığım kadarı ile biraz kötü.
| Linklerini gizle |
-
DarkThrone
- İletişim:
Levele Göre Skin Açma
Bilgi için Teşekkürler araştırmaya devam edicemulyoS yazdı: Çrş Tem 22, 2020 5:37 am Rank sistemi çok özensiz kodlanmış, nerden tutarsan tut çalıntı kodlar ve her hangi bir kayıt bağlaması yoktu hatırladığım kadarı ile biraz kötü.
| Linklerini gizle |