CTMenu hatası
Moderatör: Moderatörler
-
Pean
Konu Sahibi - Mesajlar: 28
CTMenu hatası
CTMenu ye aimde ki kişiyi göm ve kaldır ekledim ama hata alıyorum yardım edebilecek var mı?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
MaviRuh*
- Server Ip/DNS: 213.238.173.30
- Clan İsmi: Mr.GaminG JB
- İletişim:
-
Pean
CTMenu hatası
İstediğim şeyleri ben koymayacak isem niye aldığım hatayı buraya koyayım ve güncel bir ctmenü den kastınız olarak ben zaten istediğim veya eksik olduğu söylenilen değiştirilmesi istenilen şeyleri değiştirip ekliyip çıkarıyordum bu bizim sunucumuzun kendi kurallarına göre editlenmiş veya eksik görülen yanlarından tamamlanmış bir şey değiştirmeyi düşünmüyorum
| Linklerini gizle |
-
MaviRuh*
- Server Ip/DNS: 213.238.173.30
- Clan İsmi: Mr.GaminG JB
- İletişim:
-
Pean
-
Pean
CTMenu hatası
Güncelleme sorunu çözdüm fakat bu seferde /ctmenu /c4 gibi komutlar gelmiyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
CTMenu hatası
Hata; Menüde ki gönderdiğiniz "c4menu2" public'in de anahtar karşılığını bulamadığı için menü açılmamış. "T yi Aimde ki Kisiyi Kaldir" menü tanımlaması oyuncuyu gömecektir. Düzeltilmiş şekli aşağıdaki örnektedir..
Eklediğin;
Olması Gereken;
Eklenti,
Eklediğin;
Kod: Tümünü seç
menu_additem(menu, "\yT yi \wAimde ki Kisiyi Kaldir", "4", 0);
menu_additem(menu, "\yT yi \wAimde ki Kisiyi Gom", "4", 0);Kod: Tümünü seç
menu_additem(menu, "\yT yi \wAimde ki Kisiyi Kaldir", "5", 0);
menu_additem(menu, "\yT yi \wAimde ki Kisiyi Gom", "4", 0);Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
Pean
CTMenu hatası
Teşekkür ederim fakat ben bunu düzelttim yine olmadı hata aldım sonradan aimde ki kişiyi göm kaldırı yeniden düzenleyip yazdığımda sorun kalmadıAconyonn yazdı: Pzt Tem 20, 2020 4:21 pm Hata; Menüde ki gönderdiğiniz "c4menu2" public'in de anahtar karşılığını bulamadığı için menü açılmamış. "T yi Aimde ki Kisiyi Kaldir" menü tanımlaması oyuncuyu gömecektir. Düzeltilmiş şekli aşağıdaki örnektedir..
Eklediğin;Olması Gereken;Kod: Tümünü seç
menu_additem(menu, "\yT yi \wAimde ki Kisiyi Kaldir", "4", 0); menu_additem(menu, "\yT yi \wAimde ki Kisiyi Gom", "4", 0);Eklenti,CTMenudeneme.smaKod: Tümünü seç
menu_additem(menu, "\yT yi \wAimde ki Kisiyi Kaldir", "5", 0); menu_additem(menu, "\yT yi \wAimde ki Kisiyi Gom", "4", 0);
| Linklerini gizle |