Time eklentisini rica ediyorum sizlerden. Bazi pluginlerde komut /toptime olarak çalışıyor fakat /toptime yazınca top listesi geliyor ekrana.
Ayrıca her nick icin online sürelerini görmek istiyorum listede bulunan/bulunmayan
Bununla ilgili dogru calışan plugini rica ediyorum.
Time eklentisini bir türlü beceremedik. Lütfen yardım.
Moderatör: Moderatörler
-
derbent41
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
-
vatanc
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
eklentiler-pluginler/toptime-eklentisi- ... 38176.htmlderbent41 yazdı: Cum Tem 03, 2020 2:18 pm Time eklentisini rica ediyorum sizlerden. Bazi pluginlerde komut /toptime olarak çalışıyor fakat /toptime yazınca top listesi geliyor ekrana.
Ayrıca her nick icin online sürelerini görmek istiyorum listede bulunan/bulunmayan
Bununla ilgili dogru calışan plugini rica ediyorum.
bunu eklentiyi kullana bilrisiniz
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
derbent41
Verdiginiz linkteki dosyaları indirip eklentileri yüklüyoruz. Daha sonra sayfayı yenileyip servere kur diyoruz. Ve daha sonra mapi yeniden açıyoruz. Fakat komutlar çalışmıyor nerde hata yapıyoruz?
| Linklerini gizle |
-
vatanc
yüklediğiniz herhangi bir top 15 eklentsi varmı veya toptime eklentisi ?derbent41 yazdı: Cum Tem 03, 2020 2:50 pm Verdiginiz linkteki dosyaları indirip eklentileri yüklüyoruz. Daha sonra sayfayı yenileyip servere kur diyoruz. Ve daha sonra mapi yeniden açıyoruz. Fakat komutlar çalışmıyor nerde hata yapıyoruz?
| Linklerini gizle |
-
derbent41
eskiden yüklüydü ve çalışıyordu. fakat bi süre sonra bozuldu ve sildim. şuan için ne top ne time ile ilgili eklenti yüklü değil. sizin verdiğiniz linkteki 2 eklentiyi aynı anda kurup denedim olmadı. şimdi ikisini de sildim tekrar.
| Linklerini gizle |
-
vatanc
köye gidicem gitmsem bir bakardım ama yaptıgınız eksik birşey vardır galibaderbent41 yazdı: Cum Tem 03, 2020 3:15 pm eskiden yüklüydü ve çalışıyordu. fakat bi süre sonra bozuldu ve sildim. şuan için ne top ne time ile ilgili eklenti yüklü değil. sizin verdiğiniz linkteki 2 eklentiyi aynı anda kurup denedim olmadı. şimdi ikisini de sildim tekrar.
| Linklerini gizle |
-
derbent41
Genede teşekkürler. Sorun çözülemedi, yardımcı olabilecek yok mu?
| Linklerini gizle |