botlar gitti
Moderatör: Moderatörler
-
nurinisanci
Konu Sahibi - Mesajlar: 37
botlar gitti
sa beyler amxmodx configden yanlışıkla bot bişi bişi diye bişi sildim yanlışıkla başında bot yazıoydu onu gordum sonra botlar gitti adları Unnamed Annamed (1) unnamed (2) oldu ısımlerı değiştirme yerındede hata verıyo değişmiyo napıcam neyı sılmıs olabilirim
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
General */
-
nurinisanci
botlar gitti
benım sıldıgım plugins.ini den flan degıl dırek bot.... diye bişiydi gitti bi değişik hal aldı sinir krizi geçircemGeneral */ yazdı: Pzr Haz 14, 2020 10:44 am Aşşağıdaki Linkten Kontrol Ediniz.
panel-kullanimi-puf-noktalar/default-pa ... i-t86.html
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
botlar gitti
botnames.txt dosyasını silmişsiniz.
Yeni bir .txt uzantılı dosya oluşturup içerisine alt alta spec botlarınızın isimlerini yazın en son kaydedip o dosyayı configs klasörüne atın.
Diğer bir yöntem eklentiler kısmından spec bot pluginini kapatın map değiştikten sonra geri açıp tekrar map değiştirin. Kendiliğinden oluşturacaktır dosyayı.
Yeni bir .txt uzantılı dosya oluşturup içerisine alt alta spec botlarınızın isimlerini yazın en son kaydedip o dosyayı configs klasörüne atın.
Diğer bir yöntem eklentiler kısmından spec bot pluginini kapatın map değiştikten sonra geri açıp tekrar map değiştirin. Kendiliğinden oluşturacaktır dosyayı.
| Linklerini gizle |
-
nurinisanci
botlar gitti
YAPTIM botnames vardı sildim bidaha kapatıp açtım gelmedi sonra kendim yukledım bu sefer botlar tamamen gitti
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
botlar gitti
Dosyanın içinden spec botları düzenleyip dosyayı configs içerisine atın. Eklentiler kısmından spec bot eklentisi açık olduğuna emin olun. Daha sonra serveri kapat aç yapın.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Linklerini gizle |
-
nurinisanci
botlar gitti
Oldu Teşekkür ederim ben mapı değiştiriyodum bunu yukleyıp kapat aç yapınca oldu
| Linklerini gizle |
-
OPC Line
botlar gitti
rica ederim sorun olması durumunda serveri kapat aç yaparsınız.nurinisanci yazdı: Pzr Haz 14, 2020 3:11 pm Oldu Teşekkür ederim ben mapı değiştiriyodum bunu yukleyıp kapat aç yapınca oldu
| Linklerini gizle |