Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yasaklı firmanın ismi geçmesi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

Kaplanlar26 yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:54 pm
hahahaaaha yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:37 pm
AlperYilmazOfficial yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:26 pm o apt*l forumdan bahsediyorsan bence sonuna kadar yasaklanmalı
Bunu kendi forumuna bot atan ve allaha söven IMANSIZ WINSTON HOCAMI söylüyor :D sen en iyisi csduragindeki bütün ipleri gezip ortak olalımmı diyip birleşip adamlarını çalıp ayrılmaya devam et.

şimdi derki o forum benim değil ,:qWASJKDSAJKDQAŞDASŞKASDA
Kendisini tanimiyorum ama her aksam adamlari ts me gelip birleselimmi die soruyorlar 😂
kanıtlarsan söz veriyorum sanalı bırakacağım, söz veriyorum :D ben sizin taktiği çözdüm beyler
serveriniz dolmuyormu ??? teamtrye sallayın ve +30un keyfine bakıııııın ahahaha :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

kaplanların sahibi kim bilmiyorum, fakat hakkında forumda 1-2 konu paylaşacağım, pek tanımam ama kendim düzenlediğim ve sayılı büyük saygın clanlar toplantısında bu clanın 1-2 olayına denk geldik, 1-2 güne paylaşım yaparım ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

Kanıt buraya atardım ama konuyla alakasız olduğu için hiç atmıyacağım, sadece ss bırakacağım bu 3 arkadaş bizzat söyledi ve kanıtları sağolsun whatsapp üzerinden attılar özelden yaz kanıtları atayım :D
3.png
yoksaaaaa kaplanlar 1 ay önce csdurağına serverinimi saldırdııı :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: inşallah böyle birşey olmamıştır inşallah inşallah inşallllaaaaaaaaah :lol: :lol: :lol: :lol:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

AlperYilmazOfficial yazdı: Çrş Haz 10, 2020 7:47 pm Kanıt buraya atardım ama konuyla alakasız olduğu için hiç atmıyacağım, sadece ss bırakacağım bu 3 arkadaş bizzat söyledi ve kanıtları sağolsun whatsapp üzerinden attılar özelden yaz kanıtları atayım :D
3.png
yoksaaaaa kaplanlar 1 ay önce csdurağına serverinimi saldırdııı :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: inşallah böyle birşey olmamıştır inşallah inşallah inşallllaaaaaaaaah :lol: :lol: :lol: :lol:
Adaş tamam daa, konu konuluktan çıktı uyarı alacaksın bak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

ulyoS yazdı: Çrş Haz 10, 2020 7:48 pm
AlperYilmazOfficial yazdı: Çrş Haz 10, 2020 7:47 pm Kanıt buraya atardım ama konuyla alakasız olduğu için hiç atmıyacağım, sadece ss bırakacağım bu 3 arkadaş bizzat söyledi ve kanıtları sağolsun whatsapp üzerinden attılar özelden yaz kanıtları atayım :D
3.png
Adaş tamam daa, konu konuluktan çıktı uyarı alacaksın bak
hayır hem csdurağına serverine saldırı yapıyor hemde burda hiç birşey olmamış gibi yalandan teamtrye sallıyor, şikayet bölümü açık ise bugün paylaşım yapacağım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

AlperYilmazOfficial yazdı: Çrş Haz 10, 2020 7:49 pm hayır hem csdurağına serverine saldırı yapıyor hemde burda hiç birşey olmamış gibi yalandan teamtrye sallıyor, şikayet bölümü açık ise bugün paylaşım yapacağım.
Kapalı diye biliyorum kankam ya hiç ilgim yok bilirsin :ugeek:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli