Yasaklı firmanın ismi geçmesi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Merhaba bir serverda yasaklı firmanın adı yazıyor ama bu menü v.s değil silah modelini kullanıyorlar kullanmaları yasakmı silah modeli olsa bile ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
o apt*l forumdan bahsediyorsan bence sonuna kadar yasaklanmalı
Linklerini gizle |
-
Herseye o yonden bakmamak gerekebilir. Ilk once sunucu sahibi plugin eklemeyi yeni ogrenmis yada deneme amacli kurmus bakmak icinde kullanmis reklamini sonradan kaldirabilir plugini denerken sen girmis olabilir ve gormus olabilirsin ama herseye ters bakmamak gerekebilir.
Linklerini gizle |
-
Bence yasak olmamalı, herkes eklenti düzenlemeyi bilmiyor. Adamlar model konumunu ve ya ismini değiştirebilecek bilgisi yoksa ve ya üşendi ise zaten panel derleyicisinden geçmemesi lazım.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
Bunu kendi forumuna bot atan ve allaha söven IMANSIZ WINSTON HOCAMI söylüyorAlperYilmazOfficial yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:26 pm o apt*l forumdan bahsediyorsan bence sonuna kadar yasaklanmalı

şimdi derki o forum benim değil ,:qWASJKDSAJKDQAŞDASŞKASDA
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Silah modelinin ismi "w" ile başlıyor onu bi söyleyim başka firmanın günahını almayalım.
Linklerini gizle |
-
Kendisini tanimiyorum ama her aksam adamlari ts me gelip birleselimmi die soruyorlarhahahaaaha yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:37 pmBunu kendi forumuna bot atan ve allaha söven IMANSIZ WINSTON HOCAMI söylüyorAlperYilmazOfficial yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:26 pm o apt*l forumdan bahsediyorsan bence sonuna kadar yasaklanmalısen en iyisi csduragindeki bütün ipleri gezip ortak olalımmı diyip birleşip adamlarını çalıp ayrılmaya devam et.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
he yani başkan bak düşüncemi insan gibi belirtmişim tek bende söylemiyorum bunu tek ben söylemiyorsam vardır bir sıkıntı başarılar dilerim sizede böyle şeylere aldanmayınKaplanlar26 yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:54 pmKendisini tanimiyorum ama her aksam adamlari ts me gelip birleselimmi die soruyorlarhahahaaaha yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:37 pmBunu kendi forumuna bot atan ve allaha söven IMANSIZ WINSTON HOCAMI söylüyorAlperYilmazOfficial yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:26 pm o apt*l forumdan bahsediyorsan bence sonuna kadar yasaklanmalısen en iyisi csduragindeki bütün ipleri gezip ortak olalımmı diyip birleşip adamlarını çalıp ayrılmaya devam et.
şimdi derki o forum benim değil ,:qWASJKDSAJKDQAŞDASŞKASDA![]()

Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Eklentilerin içerisinde bizdeki diğer sunuculara zarar verecek bir durum yoksa istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Model isminde vs karışmıyoruz, sonuçta oyunun ortasında belirtilen yerlerin reklamı geçmiyorsa problem değildir
Model isminde vs karışmıyoruz, sonuçta oyunun ortasında belirtilen yerlerin reklamı geçmiyorsa problem değildir
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TeamTR GaminG
- İletişim:
yeni hesap asla umursamamhahahaaaha yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:37 pmBunu kendi forumuna bot atan ve allaha söven IMANSIZ WINSTON HOCAMI söylüyorAlperYilmazOfficial yazdı: Çrş Haz 10, 2020 6:26 pm o apt*l forumdan bahsediyorsan bence sonuna kadar yasaklanmalısen en iyisi csduragindeki bütün ipleri gezip ortak olalımmı diyip birleşip adamlarını çalıp ayrılmaya devam et.

bütün ipleri gezdiğimi kim söyledi, öyle olsa ts3 ismi veya clan ismi değişirdi ama halen TeamTR olarak devam etmekteyim aklınca algı yaratıp bende birşeyler biliyorum ayağına yat nümeraaaaağcı

2 ayda +210 kişiyle toplantı yaptım sen üçte birini yap helal olsun derim

görüşürüz fakeciiiii sinsiiii korkak kardeşşşşşşşşim ♥
Linklerini gizle |