Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Panelden İp ve Id Yasaklama

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Yazar: : batmankara
Gönderilme zamanı: : Pzr Haz 07, 2020 11:03 am
Oylama: :
Status: : Geçersiz

Konu Sahibi
Talep BOTU

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Panelde Ip ve Id yasaklama bölümü olmasını istiyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ADOW
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
İletişim:

Mesaj gönderen ADOW »

zaten panelde girişte adamlari banlaya biliyorsun gerek varmi sence oda ayni işlevi görüyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

batmankara

Mesaj gönderen batmankara »

Panelden ip ve id banlama demedim panelden ip ve id yasaklama dedim. Yasakladığın ip ve idler servera giremiyor bu yasaklama anlamına geliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

batmankara yazdı: Pzr Haz 07, 2020 1:46 pm Panelden ip ve id banlama demedim panelden ip ve id yasaklama dedim. Yasakladığın ip ve idler servera giremiyor bu yasaklama anlamına geliyor.
Kardeşim bunun eklentisi var zaten panel den steam id adresini yazınca zaten giremiyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

batmankara

Panelde hazır olsun daha iyi olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Nedense öneriden daha çok konuşma üslubunda kullandığın "emir kipi" dediğimiz şeye takıldım ben. Kendinden daha yüksek bir makama "emir kipi" kullanılmaz, rica kipi kullanılır.

Neyse, zaten şu an eklenti ile bunu yapabiliyoruz ama "Eklentiler" kısmına eklenebilir açılır ve yanına ise dosya konumunu açmak için pencere koyulabilir, iyi olur doğrusu ama pek önerdiğim bir sistem değil, Nonsteamlarda hem şu "Steam id Changer CFG" muhabbeti var, hem de çok fazla oyuncu gördüm, steam idi aynı olup çakışan. Tam bir engelleme sağlamaz, bir kişi engelleyeceğim diye başkası da engellenebilir, steam id changer her hangi bir steam id oluşturuyor, başkasının bir steam idi bile olabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Kaplanlar26

Mesaj gönderen Kaplanlar26 »

batmankara yazdı: Pzr Haz 07, 2020 3:53 pm Panelde hazır olsun daha iyi olur.
Panelde zaten komut kısmına amx_banip nick attiginiz zaman giremezler kolay kolay

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

batmankara

ulyoS yazdı: Pzr Haz 07, 2020 4:12 pm Nedense öneriden daha çok konuşma üslubunda kullandığın "emir kipi" dediğimiz şeye takıldım ben. Kendinden daha yüksek bir makama "emir kipi" kullanılmaz, rica kipi kullanılır.

Neyse, zaten şu an eklenti ile bunu yapabiliyoruz ama "Eklentiler" kısmına eklenebilir açılır ve yanına ise dosya konumunu açmak için pencere koyulabilir, iyi olur doğrusu ama pek önerdiğim bir sistem değil, Nonsteamlarda hem şu "Steam id Changer CFG" muhabbeti var, hem de çok fazla oyuncu gördüm, steam idi aynı olup çakışan. Tam bir engelleme sağlamaz, bir kişi engelleyeceğim diye başkası da engellenebilir, steam id changer her hangi bir steam id oluşturuyor, başkasının bir steam idi bile olabilir.
Hep bir laf sokma çabası. Adı üstünde talep yazıyorum ne yazayım "Sayın csdurağı Id ve Ip yasaklama bölümü olmasını arz ederim" daha iyi oldu sanki :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

batmankara yazdı: Pzr Haz 07, 2020 5:07 pm
Hep bir laf sokma çabası. Adı üstünde talep yazıyorum ne yazayım "Sayın csdurağı Id ve Ip yasaklama bölümü olmasını arz ederim" daha iyi oldu sanki :)
Laf sokma çabasına girmedim ki.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

addip ve banid komutları ile zaten süresiz yasaklama yapabilirsiniz