Bu konuda haklı saygiyi veya artislik anlaminda birsey istememis istiyorum demis onaylanir veya onaylanmaz Csduragı birsey demedigi takdirde sizin karsi tarafi sayginiz bozuk gibisinden assalamaya hakkiniz yok. Istegen istedigi gibi konusur csduragi birsey demedigi halde sizin gidip millete bole bole konus demeniz sizin isiniz degil burda ne modotetor nede admin nede yoneticisiniz asıl siz kendi konusmaniza dikkat ediniz.batmankara yazdı: Pzr Haz 07, 2020 5:07 pmHep bir laf sokma çabası. Adı üstünde talep yazıyorum ne yazayım "Sayın csdurağı Id ve Ip yasaklama bölümü olmasını arz ederim" daha iyi oldu sankiulyoS yazdı: Pzr Haz 07, 2020 4:12 pm Nedense öneriden daha çok konuşma üslubunda kullandığın "emir kipi" dediğimiz şeye takıldım ben. Kendinden daha yüksek bir makama "emir kipi" kullanılmaz, rica kipi kullanılır.
Neyse, zaten şu an eklenti ile bunu yapabiliyoruz ama "Eklentiler" kısmına eklenebilir açılır ve yanına ise dosya konumunu açmak için pencere koyulabilir, iyi olur doğrusu ama pek önerdiğim bir sistem değil, Nonsteamlarda hem şu "Steam id Changer CFG" muhabbeti var, hem de çok fazla oyuncu gördüm, steam idi aynı olup çakışan. Tam bir engelleme sağlamaz, bir kişi engelleyeceğim diye başkası da engellenebilir, steam id changer her hangi bir steam id oluşturuyor, başkasının bir steam idi bile olabilir.![]()
Panelden İp ve Id Yasaklama
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : batmankara
- Gönderilme zamanı: : Pzr Haz 07, 2020 11:03 am
- Oylama: :
- Status: : Geçersiz
-
Kaplanlar26
Panelden İp ve Id Yasaklama
| Link: | |
| Linklerini gizle |