+++ulyoS yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:44 pm%100 şeffaf görünmesi ve yakın zamanda salak saçma sözler ile CSDurağını "el altından ip veriyor" mantığı ile suçlamaları nedeni ile bu durum geldi. Eskiden gösterilmiyordu, eskiden 1 hafta kala da ödeme yapamıyordunuz otomatik çekiyordu? Eskiye bakacaksak deli olursun..tovanja34 yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:39 pm Eskiden gösterilmiyordu ama benim ip dolacak az kaldı bugün uzatcsm mesela
Kiralık ipler ilgili önerim
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: CS60.COM - CS16.NET
- Clan İsmi: Destroyer
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 50
O olayıda biliyorum merak etme ben bildiğin 1 aydır bekliyordum ipler içinulyoS yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:44 pm%100 şeffaf görünmesi ve yakın zamanda salak saçma sözler ile CSDurağını "el altından ip veriyor" mantığı ile suçlamaları nedeni ile bu durum geldi. Eskiden gösterilmiyordu, eskiden 1 hafta kala da ödeme yapamıyordunuz otomatik çekiyordu? Eskiye bakacaksak deli olursun..tovanja34 yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:39 pm Eskiden gösterilmiyordu ama benim ip dolacak az kaldı bugün uzatcsm mesela
Linklerini gizle |
-
Biz de bekliyorduk, ki bu olay yokken de bekliyorduk. Ancak, önerdiğiniz konu cidden kötü.tovanja34 yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:46 pm O olayıda biliyorum merak etme ben bildiğin 1 aydır bekliyordum ipler için
Lütfen bunu sadece burası için düşünme, her hangi bir şey için düşün. Bankadasın, kredi çekiyorsun, adamlar sana diyor ki son gün ödeme yapamazsın daha önceden yap kardeşim. Ee tamam bir yapmazsın, iki yapmazsın, üç yapmazsın da sonrasında senin de para sıkışacağın ve son güne denkleştirebileceğin zamanlar olacaktır. O zamanda "neden son gün ödeme yapamıyorum ya? Benim 1 ayım dolmadı ki?"diyeceksin. Burası da "şirket-kurum" sonuçta, aynı kefeye koyman gerekli.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 50
Doğru diyorsun onu düşünmedimulyoS yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:51 pmBiz de bekliyorduk, ki bu olay yokken de bekliyorduk. Ancak, önerdiğiniz konu cidden kötü.tovanja34 yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:46 pm O olayıda biliyorum merak etme ben bildiğin 1 aydır bekliyordum ipler için
Lütfen bunu sadece burası için düşünme, her hangi bir şey için düşün. Bankadasın, kredi çekiyorsun, adamlar sana diyor ki son gün ödeme yapamazsın daha önceden yap kardeşim. Ee tamam bir yapmazsın, iki yapmazsın, üç yapmazsın da sonrasında senin de para sıkışacağın ve son güne denkleştirebileceğin zamanlar olacaktır. O zamanda "neden son gün ödeme yapamıyorum ya? Benim 1 ayım dolmadı ki?"diyeceksin. Burası da "şirket-kurum" sonuçta, aynı kefeye koyman gerekli.
Linklerini gizle |