Kiralık ipler ilgili önerim
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 50
Merhabalar ;
Şimdi şöyle olsa kiralık ipler hani panelde yazıyor ya onları son gün kala ödediyorlar ama bekleyenler var mesela almak isteyen neyse uzatmiyim olaya geçiyim .
Benim önerim: bence son 1 gün kala ödeme yapılmaması çünkü millete trolline yapıyor ama bekleyen insanlar var onlara sıkıntı oluyor . Size uyarsa yönetici arkadaşlar ve Cs durağı oyuncularına Öner’im bu size uyarsa böyle olsun dediğim gibi yaparlarsa tabi .
Şimdi şöyle olsa kiralık ipler hani panelde yazıyor ya onları son gün kala ödediyorlar ama bekleyenler var mesela almak isteyen neyse uzatmiyim olaya geçiyim .
Benim önerim: bence son 1 gün kala ödeme yapılmaması çünkü millete trolline yapıyor ama bekleyen insanlar var onlara sıkıntı oluyor . Size uyarsa yönetici arkadaşlar ve Cs durağı oyuncularına Öner’im bu size uyarsa böyle olsun dediğim gibi yaparlarsa tabi .
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CS60.COM - CS16.NET
- Clan İsmi: Destroyer
Dostum kimisi TROLE yapıyor kimisi parası yok diye yapıyor exrta 2 gün süre veriliyor bu yüzden yani çok saçma mesela ben xx ip si için param yok uzatmaya son güne kadar bekler isterse adam duscegi gün uzatır yani çok saçma olurtovanja34 yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:32 pm Merhabalar ;

Linklerini gizle |
-
Bence dediğim gibi iyi olur millete haksızlık oluyor benim düşüncem o son gün ödeme kalırsa ödenmesin'Umut KÜKRER ⚡ yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:35 pmDostum kimisi TROLE yapıyor kimisi parası yok diye yapıyor exrta 2 gün süre veriliyor bu yüzden yani çok saçma mesela ben xx ip si için param yok uzatmaya son güne kadar bekler isterse adam duscegi gün uzatır yani çok saçma olurtovanja34 yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:32 pm Merhabalar ;
Benim önerim: bence son 1 gün kala ödeme yapılmaması çünkü millete trolline yapıyor ama bekleyen insanlar var onlara sıkıntı oluyor . Size uyarsa yönetici arkadaşlar ve Cs durağı oyuncularına Öner’im bu size uyarsa böyle olsun dediğim gibi yaparlarsa tabi .![]()
Linklerini gizle |
-
Tek bir konudan devam etmek daha iyi, bunu talepler bölümüne açsaydınız daha iyiydi. Onun dışında, adamın bir ürünü var ve bu ürünü istediği zaman uzatır, insanları böyle darlamak saçma. Ben doğrusu son gün ödemeyi uygun görüyorum, CS'yi bırakma gibi arada yaptığım ufak kaçamaklar var, boşuna neden 1 aylık kirayı ödeyeyim? Tek bir günde fikir değiştirebilen bir kişiliğim ben, bu yüzden son güne kadar genellikle bırakıyorum. Ki şöyle bir durum var, sen bu ödemeyi 1 hafta önce bile yapsan, yine de orada duracak o yazı açıklamak gerekirse şu şekilde duracak, benim mesela ip adresimin son günü bu gün, ancak ben ip adresimi 5 gün önce ödedim, halen gösteriyor.
Linklerini gizle |
-
Şöyle bsy var düşecek ipler yerine girdiğin zaman görmüşündur ip duscegi gün uzatamaz isen 2 gün veya 1 gün daha müddet veriyorlar.
Örn: Talep edilmesi durumunda sunucu sahiplerine 1-2 gün ek süre verilir. Bu orda yazan yazı
Örn: Talep edilmesi durumunda sunucu sahiplerine 1-2 gün ek süre verilir. Bu orda yazan yazı

Linklerini gizle |
-
Eskiden gösterilmiyordu ama benim ip dolacak az kaldı bugün uzatcsm meselaulyoS yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:38 pm Tek bir konudan devam etmek daha iyi, bunu talepler bölümüne açsaydınız daha iyiydi. Onun dışında, adamın bir ürünü var ve bu ürünü istediği zaman uzatır, insanları böyle darlamak saçma. Ben doğrusu son gün ödemeyi uygun görüyorum, CS'yi bırakma gibi arada yaptığım ufak kaçamaklar var, boşuna neden 1 aylık kirayı ödeyeyim? Tek bir günde fikir değiştirebilen bir kişiliğim ben, bu yüzden son güne kadar genellikle bırakıyorum. Ki şöyle bir durum var, sen bu ödemeyi 1 hafta önce bile yapsan, yine de orada duracak o yazı açıklamak gerekirse şu şekilde duracak, benim mesela ip adresimin son günü bu gün, ancak ben ip adresimi 5 gün önce ödedim, halen gösteriyor.
Linklerini gizle |
-
Biliyorum ama değiştirilmesi lazım son gün ödeme yapılmasın ama siz anlamıyor musunuz ? Millet için sıkıntı diyorum ama anladığım üzere kimse istemiyor gibi'Umut KÜKRER ⚡ yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:39 pm Şöyle bsy var düşecek ipler yerine girdiğin zaman görmüşündur ip duscegi gün uzatamaz isen 2 gün veya 1 gün daha müddet veriyorlar.
Örn: Talep edilmesi durumunda sunucu sahiplerine 1-2 gün ek süre verilir. Bu orda yazan yazı![]()
Linklerini gizle |
-
-
Bende yaklaşık 1 aydır yeni ip bekliyorum alamıyorum yeri geliyor sinirleniyorum ama düşüncen çok saçma 

Linklerini gizle |
-
%100 şeffaf görünmesi ve yakın zamanda salak saçma sözler ile CSDurağını "el altından ip veriyor" mantığı ile suçlamaları nedeni ile bu durum geldi. Eskiden gösterilmiyordu, eskiden 1 hafta kala da ödeme yapamıyordunuz otomatik çekiyordu? Eskiye bakacaksak deli olursun..tovanja34 yazdı: Cmt Haz 06, 2020 4:39 pm Eskiden gösterilmiyordu ama benim ip dolacak az kaldı bugün uzatcsm mesela
Linklerini gizle |